2777
2789
عنوان

برگردم ب کسی ک بهم خیانت کرد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 39 پست
حقیقتیه کخ باید قبول کنی چه الان چه بعدا ولی مطمعن باش اگه دوست داشت نامزد نمی‌کرد یه دختر شاید به ا ...

قبل اینکه با من وارد رابطه بشه نامزد داشت و ب من نگفته بود

الان میگه تموم کردم برگردیم ب هم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم فقط با اونه این کجاش بده ک فقط عاشق ینفرم تا صدسال دیگم عاشق همون ینفر میمونم

پس بیخود میکنی با احساسات یه نفر دیگه بازی میکنی دقیقا همون کاری که اون پسر عوضی باتو کرد رو با پسر خالت میکنی خدا جوابتو میده 

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

خودت هم‌تلاش میکنی فراموشش کنی؟عزیزم از همچین آدمی برات همدم در نمیاد

تا میخوام تلاش کنم یه چیزی یادم میاد یه خاطره ای حرفی عکسی و.. نمیتونم

فراموش کردنش کار من نیست

پس بیخود میکنی با احساسات یه نفر دیگه بازی میکنی دقیقا همون کاری که اون پسر عوضی باتو کرد رو با پسر ...

خودش دوس داره با من باشه تاوانشو باید بده خودش میگه هرجوری شده دوست دارم کات نمیکنه

نزدیک 19 عم دیگچرا؟

خواهر من، مراقب خودت و روح و روانت باش

شما اصلا نباید به چنین شخصی اجازه تماس بدی چه برسه به اینکه به برگشت فکر کنی. نمیدونی ارتباط با این شخصیت شما رو به راحتی در معرض شکست و عقب افتادن قرار میده

بخصوص در این سن. فقط نادیده بگیرش و اصلا جواب نده و اگر مزاحم شد حتما مادرتون رو در جریان بذار اونوقت میتونی قصدش رو کامل متوجه بشی.