2777
2789
عنوان

پشماااام کراشم شمارمو سیو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
خب به نظرت چی کار کنم که ضایع نباشه؟نمیتونم که مستقیم استوری بزارم

چرا بابا یه استوری عادی انگیزشی بزار😐بلاخره باید از یه جایی شروع کنی نمیصه جفتتون شماره همو داشته باشین وندونین 

.اون استوری نزاشته ؟؟؟ اگ گذاشت ببین ک ببینه دیدی پشماش بریزه🙄😐

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
چرا بابا یه استوری عادی انگیزشی بزار😐بلاخره باید از یه جایی شروع کنی نمیصه جفتتون شماره همو داشته ب ...

متاسفانه اونم هیچی نمیزاره😂

دیگه وقتشه با ونوس برقصم تو آسمون...ستاره ها رو بچینم ببخشم به ذاتتون:)🎧

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مال من چون فامیله اگه زبون باز کنم ممکنه به جاهای باریکی کشیده شهحس میکنم اونم میترسه:)

صبرکن پس .چاره نیس باید سعی کنی تومهمونیا ک اون هست توام بری تا اگر خواست واکنشی نشون بده دسشو بازبزاری 

متاسفانه اونم هیچی نمیزاره😂

خب تو بزار از یه جایی شروع کن دیگه😁

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
مبارکه لباس عروست چه مدلیه ؟🤍 🤦😂😂

هعی خواهر

من به شدت آدمِ شاید منظور خاصی نداره ای هستم

تا وقتی صاف تو چشمام زل نزنه نگه ازت خوشم اومده باور نمیکنم:)

دیگه وقتشه با ونوس برقصم تو آسمون...ستاره ها رو بچینم ببخشم به ذاتتون:)🎧