2777
2789

بچم ۷ ماهس خیلی شیطونه تو طول روز نمیخوابه شب ساعت ده میخوابه بعد اون موقع نمیدونم ریلکس کنم، به شوهرم برسم، خونه رو جمع کنم، کلاس آنلاین نگاه کنم، پاکدست ک دوس دارم گوش کنم....😭😭

کی ی زندگی عادی دارم

نگران نباش ۱٠٠سالِ اولش سخته

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تراکم کاریت خیلی زیاده ، این همه کارو از ساعت ۱۰ شب به بعد یه آدم عادی نمیتونه انجام بده ، چه برسه به شما که مادری.

یکم به خودت فرصت بده ، مثلا یه روز خونه رو جمع کن ، یه روز پادکست گوش کن.

به خودت سخت نگیر و از این دوران لذت ببر🩷

بعدا که بزرگتر شد و از آب و گل دراومد به همه کارات میرسی با خیال راحت.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

سخت‌تر میشه😌

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

سلام گلم شبتون بخیر

هر سنی سختی و بحران خودشو داره، من سعی کردم با هر سن و مشکلاتشون تا حدودی کنار بیام، چاره ای نیست

من یدونه ۴سال و نیم دارم ک سن لجبازیشه 🤦🏻‍♀️

یدونه هم ۱سال ونیم دارم ک سن شیطنت و کشفیاتش از اطرافه 

درکل به نظرم بزرگتر بشن بیشتر اعصابت درگیر میشه اما خب مستقل تر هستن و ادم بیشتر میتونه واسه خودش وقت بذاره

مثلا چند سالگی بهتر میشه

مثلا ۴ تا ۶ سالگی چون میره مهد کودک انرژیش تخلیه میشه دیگه خیلی کاری به کار هم ندارین ، چون از صبح تا ظهر که مهده، بعدشم خسته میشه دیگه ۹ اینا می‌خوابه.

دوباره ۷ سالگی یکم فشار کاریت زیاد میشه چون کلاس اوله بعد دیگه خیلی بهتر میشه چون مستقل شده تا حدودی از پس کاراش بر میاد

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

سلام گلم شبتون بخیرهر سنی سختی و بحران خودشو داره، من سعی کردم با هر سن و مشکلاتشون تا حدودی کنار بی ...

واقعا از وقتی بچه دار شدم افسردگی گرفتم هیچ وقتی برای خودم ندارم بعد همش میگن یکی دیگم بیار