2777
2789
چرا جلوشو نمیگیرن؟؟من سر در نمیارم خیلی

چون منفعت داره البته فعلا مثلا هوش مصنوعی به شکل ربات می‌تونه عمل جراحی کنه 

یا بصورت کامپیوتری ساختمون طراحی می‌کنه لباس طراحی می‌کنه 

هوش مصنوعی می‌تونه برات کتاب چاپ کنه بنام خودت فقط کافیه بهش عنوان بدی و کلیک کنی همین بدون هیچ غلطی و بدون احتیاج به ویراستار 

می‌تونه کارای ترجمت رو انجام بده 

می‌تونه روانشناس و مشاورت بشه 

می‌تونه کارهای بیمه و پرداخت قبضاتو هر ماه بدون یادآوری برات انجام بده 

می‌تونه برات دستور آشپزی بده که مناسب بدن خودت باشه 

ماشین ها میتونن مجهز بشن و احتیاجی به رانندگی شما دیگه نباشه 

می‌تونه جایگزین بهتری نسبت به معلم ها و اساتید بشه 

و خیلی چیزای دیگه 

اولاش قشنگ و جذابه ولی در نهایت بر ضد بشریت میشه 

چون هوش مصنوعی هر چقدر که بیشتر ازش کار کشیده بشه خودش خودش رو باهوشتر می‌کنه و نسخه خودش رو ارتقا میده دیگه آدما حتی واسه درد و دل کردن به هم احتیاج پیدا نمیکنن 

و ببخشید که میگم حتی میتونن ربات های جنسی بسازن که هم نیاز جنسی رو رفع میکنن هم کاملا درک و هوش فوق العاده زیادی دارن و فکرش رو بکن بجای ازدواج با انسان میشه با اونا ازدواج کرد مگر اینکه کسی بچه بخواد وگرنه اون ربات بهتر از یک انسان حتی باهات همدلی و درکت میکنه

چون منفعت داره البته فعلا مثلا هوش مصنوعی به شکل ربات می‌تونه عمل جراحی کنه یا بصورت کامپیوتری ساختم ...

ممنون از توضیحاتت

اما به نظرت تو کشور ما چنین چیزی میاد؟ همه میگن بعیده چون اوضاع کاملا هویداست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از توضیحاتتاما به نظرت تو کشور ما چنین چیزی میاد؟ همه میگن بعیده چون اوضاع کاملا هویداست

میشه گفت هر اتفاقی تو کشورهای جهان اول بیوفته اینجا صد سال بعد تقریبا میوفته نمونش دستگاه عابر بانک وقتی اینجا اومد که نزدیک به صد سال قبل تو کشورهای غربی بود