2777
2789
عنوان

دوستم دیوونه شده زده چتو پاک کرده

117 بازدید | 14 پست

دوست صمیمیمه این چند وقته هم اوکی بودیم باهم بعد یهو منو از چنلش ریمو کرد چتم پاک کرد 

میگم چرا کردی میگه چنلو پاک کردم چتم دستم خورد ولی دروغ میگه چنلش هست 

بعد میگم چرا دروغ میگی میگه به تو ربطی نداره چیکار میکنم

منم حالم بد بود امروز اینم اومد روش درکش نمیکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوزم میگی دوستم؟عزیزم اون دشمنه که نمیخواد حتی اسمتم ببینه

خوب چرا تا یه روز قبل صمیمی برخورد میکرد 

اگه میخواست قطع ارتباط کنه حداقل این همه صمیمی برخورد نمیکرد این مدت

تو هم از زندگیت ریموش کن، قبل از اینکه اون، اینکارو انجام بده و بیشتر دلت رو بسوزونه، از هرجا بلاکش ...

من هنوز کنار نیومدم با این قضیه 

بخدا من حالم بده چرا ادما اینطوری میکنن باهام مگه مسخره دستشونم

خوب چرا تا یه روز قبل صمیمی برخورد میکرد اگه میخواست قطع ارتباط کنه حداقل این همه صمیمی برخورد نمیکر ...

عزیزم دوست خودم رفتم شیرینی بردم براش از مشهد اومده بود اونم به اصرار خودش با هماهنگی قبلی . چند روز بعدشم قرار بیرون بود نیم ساعتم منو تو زمستون کاشت از چند روز بعدش دیگه گوشیش رو جواب هم نداد . اینا روانین . 

بعد ۷ ماه هم من رو دید گفت وای چقدر دلم برات تنگ شده بود شمارت برام پاک شده شمارتو بده بزنگم درصورنی که تو تلگرام زده بود شمارمو سیو داره . شمارمم گرفت و هیچ وقت هم زنگ نزد 

من هنوز کنار نیومدم با این قضیه بخدا من حالم بده چرا ادما اینطوری میکنن باهام مگه مسخره دستشونم

شاید یه جایی ناخواسته دلش رو شکستی، یا کاری کردی ناراحت بشه، در هر حال دوست هست، یعنی یک غریبه ای بیش نیس، پس خودت رو به قوی بودن عادت بده، به مسئله به این کوچیکی فوری بشکنی، فردا پس فردا نمیتونی از پس چالش‌های بزرگ بر بیای، خودتو قوی و بااراده و مستقل و کمی سرد و بی احساس بکن 

عزیزم دوست خودم رفتم شیرینی بردم براش از مشهد اومده بود اونم به اصرار خودش با هماهنگی قبلی . چند روز ...

وا چرا ادما دیوونه شدن 

اخه اگه نمیخوانم درارتباط باشن عین ادم بیان مستقیم بگن این رفتارا و دروغا چیه

شاید یه جایی ناخواسته دلش رو شکستی، یا کاری کردی ناراحت بشه، در هر حال دوست هست، یعنی یک غریبه ای بی ...

اون بیشتر دل من رو شکسته ولی این اواخر باهم خیلی خوب بودیم میخواستم همچیو بزارم کنار که یهو اینطوری کرد 

تنها دوستم بود 

از بچگی با هم بودیم

اینکه تو بدترین شرایط زندگیت یه نفر اینطوری ولت کنه خیلی دردناکه

اون بیشتر دل من رو شکسته ولی این اواخر باهم خیلی خوب بودیم میخواستم همچیو بزارم کنار که یهو اینطوری ...

آره ولی، بهتره با واقعیت و همچنین روی واقعی دوستت کنار بیای، خودتو سرگرم کن، مدتی بعد فراموش میکنی