2777
2789
عنوان

عزیزان مذهبی و و معتقد

108 بازدید | 16 پست

سلام:) 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

ببخشید تایمی ازتون رو میگیرم 

اما برای مسئله ای محبت شمارو لازم دارم 

من ۶۰۰ صلوات نذر کردم...هدیه به آقا امام زمان و بانو ام البنین

میتونم همه۶۰۰ صلوات رو خودم بگم اما میگم شاید خدا صدای شمارو بشنوه مشکلی رو حل کنه 

اگر دوست دارین شریک باشین میتونید هر تعدادی ک دلتون میخواد یکی دوتا ده تا صدتا هرچقدر دوست دارین بردارین 

اگرم دلتون نمیخواد منِ حقیر رو ببخشید که تایمتون گرفتم و ممنونم ک لطف کردین و اومدین 

اجر همگی با صاحب قرآن

این تاپیک رو چند وقت پیش هم زدم اگ تکراریه همونو کپی کردم عزیزان🤍

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۰۰تاشو الان میخونم برات.برای منم دعا کن

الهی قربون شما برم 

برروی چشم براتون۱۰۰ مرتبه ذکر یاالله رو میگم هدیه ب امام زمانمون ان شالله ک حاجت روا باشین مهربون بانو

۲۰ تا فرستادم عزیزم.

انشالله هرچی به صلاحته برات اتفاق بیوفته🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

۲۰ تا فرستادم عزیزم.انشالله هرچی به صلاحته برات اتفاق بیوفته🩷

ی دنیا سپاسگزارم از مهر قلبت مهربون 

منم برای شما سه تا توحید میخونم ثواب ختم ی قرآن کامل هدیه ب امام زمان برای حاجت رواییتون

ی دنیا سپاسگزارم از مهر قلبت مهربون منم برای شما سه تا توحید میخونم ثواب ختم ی قرآن کامل هدیه ب امام ...

عزیز دلمی.

ممنون ازت🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

20تا

ی دنیا از لطفت ممنونم 

ایشالا خیر ببینی 

برات سه تا توحید مساوی با ثواب ختم ی قرآن هدیه ب امام زمان برای حاجت رواییت عزیزدل