2777
2789
عنوان

چرا مرد پنجاه ساله با دختر هجده ساله وارد رابطه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم گفتم آخه مرده با یکی کوچیکتر از دخترش وارد رابطه شده معمولا آدم سالم باید چندشش بشه مگه خاله ...

جای مردا نیستیم ولی با همین شرایط به من تعرض شده اقام بالای ۵۰ بود سنش
 یعنی هم دوره پدر بزرگ من

کاش یاد بگیریم زندگی بقیه به ما مربوط نیست. دو تا آدم بالغ بالای ۱۸ تصمیم گرفتن با هم تو رابطه باشن حالا یا چون برای هردوشون خوشاینده یا به هر دلیل دیگه ای. لزومی نداره چون یه چیزی برای شما و خیلیای دیگه ناخوشاینده برای بقیه هم همینطور باشه. من خودم به شخصه وقتی چندشم میشه که با یه پسر طرفای سن خودم دوست باشم چون حس میکنم بچه دارم بزرگ میکنم

آره واقعا اولش دختره به خاطر پول رفت جلو ولی خداشاهده دیدم بعضی از اوقات براش گریه میکنه

میدونی من حس میکنم ازدوج اینجوری حس قدرت به زن میده چون زن از لحاظ سنی از طرف بالاتره

آخه دختر مرده از این بنده خدا بزرگترن

عقلتو از دست دادی مشکلی داری که میخای بری با همسن پدر بزرگت اونم با یه بچه که از خودت بزرگترها ازدواج کنی ....چه جذابیتی داره برات نهایت جذابیتش تا یک سال باشه بعدش برات تهوع آور میشه با یک پیر بهای رابطه داشته باشی تو اوج جوونی.