2777
2789
عنوان

کراشمم

99 بازدید | 15 پست

داستان از این قراره که

یکی از پسرای دانشگاه رومن کراش بودپولدار و خوشتیپ ولی خیلی با دخترا ارتباطش زیاد بود من خوشم نمی اومد ولی واقعا منو یه جور دیگ میخواست 

من اونموقع اصلا حواسم نبود به رفیقاش ، رفیقم چند وقت پیش گفت فلانی (یکی از دوستای پسره) رو توکراشه  حالا منم دوستش دارم 

خیلیییی خوبههههه🫠

چ کنم خیلی نازه 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫

از کجا میدونی احساسش به تو فرق داره؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا از کلمه کراش ، رل ، شوشو ، اکس ، فاب ، عادت ، بدم میاد خیلی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
احساس کی فرق داره؟

میگی منو یجور دیگه میخواست، میگم از کجا مطمئنی که واقعا اینجوریه؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

از کجا میدونی احساسش به تو فرق داره؟

اولیه ؟؟کل دانشگاه فهمیدن متاسفانه 

همه کار کرد فقط دوست شم باهاش هررر کاری

همه خبر دار شدن هیچکس نبود ندونه حس پسره رو بهم باورت نمیشه بگم چی کارا میکرد

دانشگاه یکم سخته تو همین ترم تو کلاس ما دو نفر رل زدن 1 ماه نشد کات کردن خیلی خجالت میکشه دختره بنظر ...

اره منم نزدم ولی دوستش دارم خیلییی نازه 

اولیه ؟؟کل دانشگاه فهمیدن متاسفانه همه کار کرد فقط دوست شم باهاش هررر کاریهمه خبر دار شدن هیچکس نبود ...

ببین یچیزو دوستانه بهت میگم خیلی از پسرا حاضرن هرکاری کنن فقط برای اینکه با دختر مدنظرشون واسه چندساعتم که شده وارد رابطه دوستی بشن و زمین و زمانو بهم دیگه بدوزن که فقط نه نشنون، که اگه بشنون دیگه ادم سابق نمیشن و اعتماد به نفسشون به کل میاد پایین بخصوص اگه از موقعیت اجتماعی نسبتاً خوبی برخوردار باشن، برای همینم هست که میبینی خیلی از پسرا خودشونو به اب و اتیش میزنن که با یکی اوکی بشن و بعد دو روز نشده ولش میکنن برای اینکه صرفا به خودشون ثابت کنن که چیزی کم ندارن و هرکی رو بخوان بدست میارن

اینو طبق چیزایی که تا الان دیدم با قاطعیت دارم بهت میگم و میخوام که با دید باز به مسئله نگاه کنی و پارتنرتو انتخاب کنی خیلیا اون چیزی که نشون میدن نیستن