2777
2789
عنوان

سوال در مورد اجاره خونه

39 بازدید | 2 پست

سلام. 

مشکلی پیش اومده که راهنمایی میخواستم.

ما در حال حاضر مستاجر هستیم ولی از شرایط این خونه راضی نیستیم.

با همسایه ها مشکل داریم. سروصدا دارن و مش.روب میخورن و مس.تن کلا تو حال خودشون نیستن.

همسایه سایقمون خیلی به گربه ها علاقه داشن بهشون غذا میدادن و کل گربه های کوجه و خیابون رو توی حیاط جمع کرده بودن.که پدرو مادر من خیلی از گربه بدشون میاد. حتی دوبار گربه توی باغچه م.رد. با اینکه ایشون از اینجا رفتن که البته دخترشون توی واحد بالایی هست. گربه ها موندن همینجا و ما از دستشون آسایش نداریم.

از بحث همسایه که بگذریم خونه خیلی قدیمه و خرابی خیلی زیاد داره. مثل نم سقف زنگ زدگی و... که همین چندروز پیش در کابینت کنده شد. حالا مالک بعد از کلی چونه زدن کابینتو سفارش داده که کلا عوض بشه. ولی کلا خونه خیلی قدیمی و خرابه.

حالا یک خونه پیدا کردیم که خیلی شرایطش مناسبه و میتونیم قرارداد بنویسیم. ولی اینجا موعد قراردادمون تا شهریوره.

با مالک تماس گرفتیم گفت تا موعد قرارداد صبر کنیم چون نمی تونن پول پیش رو پرداخت کنن. ولی درواقع پیچوندنمون. چون میتونن. و میخوان بیوفته اونور سال که گرونتر اجاره بدن.

ما هم دیگه نمیتونیم این شرایطو تحمل کنیم هم اون خونه رو از دست میدیم. نمی خوایم میونمون با مالک هم بهم بخوره چون آدم بدی نیستن. و ماهم اصلا حوصله شکایت نداریم.

میتونیم حتی اگر پول پیش رو بهمون ندادنم. اونجارو اجاره کنیم ولی هم پولمون بی ارزش میشه هم اجاره باید بدیم. و تحویلش سخته.

باید توافقی انجام بشه.

شرایط پیچیده شده.

شما راه حلی دارید؟

ممنونم.⚘⚘🌹🌹

عزیزم تا موعدتون تموم نشده و شهریور نشده نمیتونین اینکارو بکنین. حتی قانونی

اخه با بنگاه صحبت کردیم با شکایت پیدا کردن مستاجر میشه ولی مستجر سخت میدا نیشه که ما عجله داریم و میخوایم میونه حفظ بشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره