2777
2789
عنوان

دایی همسرم خیلی نگام میکنه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 31 پست
نمیشن کافی بگی خودت مدیریت کن میدونم عاقل و منطقی هستی و مثل بقیه هیجانی عمل نمیکنی قبلش هم بگو طپری ...

بارها غیرمستقیم گفتم فایده نداشته من همسرمو میشناسم خونی میریزه 

یه بار واسه خرید بیرون بودیم توی ماشین بودیم راننده مدام نگام می‌کرد اینه ماشینش رو کوبید توی سر پسره داستان شد

کاربر قدیمی هستم💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیوونه وار عاشق مادرم بوده ولی از این موضوع ۲۳ سال گذشته من نمبدونیم خوانواده همسرم اینقدر بل این دا ...

عجب چ عشقی بوده ک هنوز فراموشش نکرده 

زن خودش خودشگله دنبال چ میگره 

عجیبه!!!شما میگید اگه یکم بیشتر توضیح بدم! شناخته میشم!!بعد عکس پروفایلتون؛ تصویر خودتونه!!!

راست میگین😂😐

به خدا اینقدر ذهنم درگیره یادم نبود پروفم خودمم

حال‌ام فک نکنم خانواده همسرم نی نی سایت  داشته باشن

کاربر قدیمی هستم💕
یعنی زبان بدنش طوریه من اشتباه نمیکنم حسم خیلی قویه

در هر صورت اگه به شوهرت بگی خیلی بد میشه اهمیت نده خودش درست میشه. حالا واسه ما برعکسه پسر خواهر شوهرم یه مدت منو خیلی بد نگاه می‌کرد معذب میشدم. از وقتی زن گرفت خیلی بهتر شد

زیاد تو جمع مردها نباش 

سعی کن لباسهایی که میپوشی پوشیده تر باشه 

و اصلا بهش فکر نکن چون همینطور که شما متوجه رفتار و فکرش میشی اونهم متوجه حساسیت شما میشه 

شاید از نگاه کردن دست برداره

در هر صورت اگه به شوهرت بگی خیلی بد میشه اهمیت نده خودش درست میشه. حالا واسه ما برعکسه پسر خواهر شوه ...

این زن داره زنش خیلی خوشگله شاید حتی از منم زیباتره 

من همیشه بی محلی میکنم ولی ۵ ماهه کارش همینه متاسفانه خانواده همسرم خیلی رفت و آمد دارن اگه بگم دیگه معاشرت نکنین نمیگن چرا؟

کاربر قدیمی هستم💕
زیاد تو جمع مردها نباش سعی کن لباسهایی که میپوشی پوشیده تر باشه و اصلا بهش فکر نکن چون همینطور که شم ...

من ابدا توی جمع مردا نیستم کلا پیش خانومام همسرم کاری داشته باشه میگه بیا طبقه بالا هیچوقت نمیگه بیا بین مردا من در حدی بهش اخم میکنم و چشم غره میرم این ذوق میکنه!!

کاربر قدیمی هستم💕
من ابدا توی جمع مردا نیستم کلا پیش خانومام همسرم کاری داشته باشه میگه بیا طبقه بالا هیچوقت نمیگه بیا ...

خیلی خوبه اینجوری

ولی چشم غره و اخم هم نکن 

مثل بقیه عادی برخورد کن 

و سعی کن چشم تو چشم نشی باهاش

خیلی خوبه اینجوریولی چشم غره و اخم هم نکن مثل بقیه عادی برخورد کن و سعی کن چشم تو چشم نشی باهاش

فکر کنم همسرم متوجه شده باشه چون امشب از خونه داییش رد شدیم رفت سلام کنه خداروشکر گفت تو پیاده نشو 

ولی باشه ممنون

کاربر قدیمی هستم💕