2777
2789

خانما خونه مادربزرگم با خونه مادربزرگ همسرم همسایه هستن

کلا شهر کوچیکیه واسه همین لطفا باورم کنین دوستم میگه در تعجبم چطور مثل فیلما شده  

چندین سال پیش این دایی همسرم خواستگار مادرم بوده که وقتی فهمیدن پدرم عاشق مادرم پا پس کشیدن بنابه دلایلی حالا با جزئیات نمیگم شناخته نشم خلاصه منم از بچگی مادرم این موضوع رو بهم گفته بود کلا همه چیز رو بهم میگیم منم چون همیشه خونه مادربزرگم بودم همسرم منو از بچگی دید و عاشقم شد 

حالا حس یه زن هیچوقت دروغ نمیگه از نگاه های دایی همسرم حس بدی میگیرم کلا برم خونه مادرشوهرم اونجا باشن تا وقتی که شوهرم باید مدام بهم زل میزنه یا لبخند میزنه کسی هم چیزی بهش نمیگه همینکه شوهرم میاد رفتارش عوض میشه منم ابدا رو نمیدم خب اگه این آقا چیری توی فکرش نیست چرا دو رفتار متفاوت داره؟ 

کاربر قدیمی هستم💕

تازه چند روز پیش خونه مادربزرگ همسرم بودیم سوئیچ ماشینش افتاد زمین جلوی پای من منم بهش دادمش یه لحظه کلا دستمو گرفت دستمو کشیدم حالا چون شب بود و دم در بودیم متوجه حرکت دست اون نشدن 

حالا اومدم از شما سوال کنم به نظرتون به همسرم بگم این رفتار هارو؟؟

کاربر قدیمی هستم💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه چند روز پیش خونه مادربزرگ همسرم بودیم سوئیچ ماشینش افتاد زمین جلوی پای من منم بهش دادمش یه لحظه ...

من باشم حتما میگم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولا با این همه خوشگلی نگاه کردنم داری

لطف داری گلم 

ولی این موضوع فقط نگاه کردن نیست کلا رفتارهاش خیلی زیاده حتی یه بار با خنده بهم گفت شبیه جوونی های مادرتی 

از همون روز من حس بد گرفتم

کاربر قدیمی هستم💕
لطف داری گلم ولی این موضوع فقط نگاه کردن نیست کلا رفتارهاش خیلی زیاده حتی یه بار با خنده بهم گفت شبی ...

حالا اونه که حداقل ۲۰سال از تو بزرگتره 

هنوز چشش دنبال شمایه 

آخه یه چیزیم هست اگه بگم همسرم قاتل میشه متاسفانه مردامون خیلی غیرتین

نمیشن کافی بگی خودت مدیریت کن میدونم عاقل و منطقی هستی و مثل بقیه هیجانی عمل نمیکنی قبلش هم بگو طپریغ مدیریت کن ک نه دشمن شاد بشیم و نه حرمت ها از بین بره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حالا اونه که حداقل ۲۰سال از تو بزرگتره هنوز چشش دنبال شمایه

دیوونه وار عاشق مادرم بوده 

ولی از این موضوع ۲۳ سال گذشته من نمبدونیم خوانواده همسرم اینقدر بل این دایی رفت و آمد دارن که مشکل ساز شه

کاربر قدیمی هستم💕