2777
2789
عنوان

ازدواج میشه یانه

218 بازدید | 39 پست

من ۳۷ سالمه کارمندم سرکارمم  اصلا پسر مجرد نیست اصلا کسی رو نمیبینم پارسالم از یکی خوشم میمود با اون هم نشد که باشم واقعا خسته شدم  گاهی تو خیالمم باهاش حرف میزنم میدونم اون راحت تر میگیره ازدواج رو تا من تو ذهنم اون ازدواج کنه دلم میگیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظرم اینه چرا اینقدر دیر تصمیم به ازدواج گرفتین

چه ربطی داره

وقتی مناسبش نیست یا نبود 

چطور زود ازدواج کنه

چه حرفایی میزنیدا

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

چون هیچ وقت شرایطشو نداشتم دلم میخواست با این اخری هم نمیترسیدم ازدواج میکزدم ما حتی یاهم حرفم نزدیم

نمیدونم کارم  و تفکرم درسته یا ن الان آدم و خواستگار دور و برمه ولی میگم تا ابد ازدواج نکنم 

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

چه ربطی دارهوقتی مناسبش نیست یا نبود چطور زود ازدواج کنهچه حرفایی میزنیدا

خواستم دلیلشو بدونم صرفا

وگرنه مجردی به صرفه تره تا ازدواج 

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

نمیدونم کارم و تفکرم درسته یا ن الان آدم و خواستگار دور و برمه ولی میگم تا ابد ازدواج نکنم

هرگز تنها نمون

سنت ک بالاتر بره متوجه میشی اشتباه کردی

البته ازدواج با آدم درستش

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔