2777
2789

سلام 

ی سوال میپرسم لطفا همه جواب بدین 

مادرشوهرتون تو دوران عقد دعوت میکرد خونش شمارو یا دعوت نمی‌کرد میرفتین میموندین شام؟

۷ ماهه عقدم مادرشوهرم یککک بازم نشده دعوت کنه منو خونش شام یا ناهار هررربار نامزدم میبره خونشون یا مامانش خوابه یا شام ندارن منم خیلی معذبم اینجور موقع ها.

نامزدم هر پنجشنبه ها میاد دنبالم میبره خونشون میخوابیم بعدش ک صبح پاشدم میبینم مامانش خونه نیس رفته بیرون بعد میاد ی غذا ساده درست میکنه کنارم میزاره .

ولی مامان من هر هفته دو بار پدرم تماس میگیرن با نامزدم زنگ میزنن میگن بیا شام یا ناهار نامزدم با دعوت میاد ولی من بدون دعوت میرم خودم نمیرم نامزدم میبره.

اینم بگم در کل سه نفریم مامانشم جوونه ۴۶ سالشه.

مامانم متوجه شد منو دعوت نمیکنه بهم گفت الان تو کجا میری آماده شدی دعوام کرد لباسام عوض کردم نمیرم دیگه خونشون برای خواب.

مامانم گفت خب دعوت کنه خونشون بعد بمون اونجا بخواب ایم ج کاریه منم دیدم راست میگه لباسامو دراومدم 

فعلا نامزدم از باشگاه درنیامده بیاد دنبالم اگه اومد جی بگم

اگه از اول نمیرفتی 7ماه بی احترامیش طول نمبکشید 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم نیاز نیست هردفعه دعوت کنه منم بدون دعوت میرم خونشون مشکلی ندارم

هر دعقه ن کلا منو دعوت نمیکنه عزیزم 

نامزدم میبره خونشون میبینم خوابه یا شام ندارن پا میشه تازه آشپزی کنه اونم غذا ساده بعد میاد پیشم میشینه پاهاو الکی ماساژ میده میرم ظرف هارو میشورم

بنظر من ک بدون دعوت بری ک عب نداره مث مامان خودته ولی اینکه هرموقع میری خوابه یا خونه نیست این بی احترامیه

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

ازدواج کردم مامانم اصلا دعوتم نکرده بود که مگه غریبه ای منم چند ماه نرفتم خونشون ۲ روز قبل یلدا زنگ ...

اون مامانته مشکلی نیس ک 

واسه من مادرشوهره انگار دلش نمیخواد منو ببینه