2777
2789
عنوان

واکنش شما چیه

70 بازدید | 12 پست

دختر عمه ی من متاهله و ۳۴ سالشه دو سال از من بزرگتره 

و ۸ ساله ازدواج کرده و‌بچه هم نداره 

قبلا هروز به من پیام میداد بیست چاری انلاین بود ولی الان تقریبا پنج شش ماهه ، هر ۱۵ روز یکبار پیام میده وقتی هم پیام میده مینویسه(( نگار جان خوبی ! کم پیدایی)) در صورتی که من همیشه انلاینم و اونی که کم پیدا شده دختر داییمه

منم چندبار بهش گفتم عزیزم من که همیشه هستم شما نیستی و..

دوباره دو سه هفته بعد همین پیامو میده و میگه کم پیدایی بعدم الکی میگه نتم ضعیف بود یا یه چرندیات دیگه ای 

میدونم که داره یه کاری انجام میده یا درس میخونه برای استخدامی یا ای وی اف بچه یا سرکار میره یا و...

اصلا هم برام اهمیتی نداره  که کجاست و چیکار میکنه یا چیکار نمیکنه یعنی دلم میخواد تا ابد با من قطع رابطه کنه  ، فقط از اینکه منو خر فرض میکنه حرصم گرفته ( کم پیدایی کم پیدایی !!! بنظر شما چی بهش بگم اگه دفعه بعد دوباره گفت کم پیدایی !!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا خواهرم گفت جوابشو نده !! 👏👏

والا وقتی کسی جواب سربالا نیده یا میپیچونه نیاز نیس هی جوابشو بدی

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

🤣🤣🤣دلم میخواد خفه ش کنم وقتی اینو میگه

خب خیلی صادقانه جواب بده بهش بگو  من مثل همیشه درگیر زندگی هستم  چند مدتی هست حس کروم شما به شدت درگیری  نمخواستم مزاحم باشم خیلی پیام نمیدم بعد خودش میگه سرگرم یا نه 🤭🤭