2777
2789

اینو بارها از رفتارای همسرم متوجه شدم! 

برا مثال وقتایی که به خودم زیاد میرسم و تیپم بهتر از اونه دوست نداره زیاد بگردیم و یه بهونه ای میاره که زودتر برگردیم خونه! 

وقتی برا تیپ مهمونی و‌کنسرت و... ازش نظر میپرسم یه لباسی رو بهم پیشنهاد میده که اصلا به چشم نمیاد!

از مجردی ماشین داشتم الانم خودم رانندگی میکنم وقتایی که باهمیم به رانندگیم گیر میده تا اعتماد بنفسمو‌ خرد کنه بااینکه میدونه خوب میرونم! 

دیشبم رک گفت نمیخوام وقتی باهمیم تو رانندگی کنی منم گفتم موقع ازدواج میدونستی ماشین دارم و رانندگی میکنم نکنه انتظار داری همیشه ماشینو بدم دست تو؟ گفت اره اگه قرار نیست من برونم ببر بزار خونه پدرت🤦🏻‍♀️ شوهرای شمام از این رفتارا دارن؟ یا فقط شوهر من بی چشم و روعه!😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم

خودش ماشین نداره ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره