2777
2789
عنوان

قبول دارین مردا دوس ندارن پارتنرشون‌ اعتمادبنفس داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پارتنرم یه مدل دیگه اعتماد بنفسمو میگیره ، یه حالت تحقیر طور ، یبارم تو یه ماه واسه خودم دوتا شلوار خریدم برگشت گفته چیه هی شلوار میخری با اینکه خودش بدهی داره میره کتونی میخره

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

والا من بابام بیشتر این کارو میکنه

آشپزیم خیلی خوبه ولی محاله یه چیزی درست کنم و ایراد نگیره

بخوام بیرون برم باااید حتما یه غر سرم بزنه بابت لباس پوشیدنم ک این چیه پوشیدی با اینکه توی کل فامیل میگن من از همه پوششم درست تره و خوش لباس ترم

دست فرمونم خیلی خوبه ها ولی هر دفعه هم ک پشت فرمون میشینم انقدرررر گیر میده ک عصبانی میشم میزنم کنار میگم خودت بشین من دیگه پشت فرمون ماشین نمیشینم

لایک نکن عزیز😂😐
شوهر منم اینطوریه متأسفانه... مغزم دیگه کشش هیچی نداره

تنها راهش اینه ماهم اعتماد بنفس اونارو پایین بیاریم 

من اولای ازدواج مون بخاطر رفتاراش کلا اعتماد بنفسمو‌ از دست داده بودم حس میکردم خیلی بالاتر از منه درحالیکه من از همه لحاظ بهترم اینو‌همه میگن.

از وقتی منم مثل خودش رفتار میکنم کمی به خودش اومده.

این یه سیاست رفتاریه عزیزم

زن هرچقدرم بهتر از شوهرش باشه توی هرکاری نباید بهش نشون بده یا به رخش بکشه باید یه جوری نشون بده انگار شوهرش حرفه ای تره 

چون اگه اینکارو نکنی ، مرد حس رقابت برمی‌داره و گند میخوره توی. رابتتون

پیرینسس🎀🤍

چون میترسن ولشون کنی بری سراغ یکی دیگه میگن بذار بزنم تو سرش فکر نکنه سطحش بالاست

اره خودمم حس میکنم دلیلش اینه 

میخواد بااینکه بگه از من بهتر و بالاتره 

دیشب که سر همین مسئله بحثمون شد بهم گفت خودتو بالاتر میدونی! درحالیکه اصلا حرفی در این مورد بینمون رد و بدل نشده بود.