2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا حالم بده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یکسالو سه ماه بچه دار نمیشدم،رفتم دکتر آزمایشات رو دادیم تنبلی تخمک داشتم دوماه گف قرص استفاده کن بعد اقدام کن،من چون آرامش گرفتم از نظر ذهنی ،چون گفتم تو این دوماه حتما نمیگیره،این آرامش خاطر باعث شد همون ماه اول ک گفتن نشی حامله شدم

ی کار ساده برات میگم انجام بده انشالله ک زود بچه میگیره،

مرد قبل و بعد از عملیات، ۷بار سوره قدر رو بخونه و در حین خوندن مرد دست راستش رو روی پهلوی سمت راست زن یعنی سمت راست رحم زن میذاره و ۷بار قدر رو مرد میخونه، بعد با زنش نزدیکی میکنه و بعد از تموم شدن کار دوباره ۷بار قدر بخونه، نطفه ب رحم زن میچسبه و اون فرد بچه دار میشه،بچه اش هم پسره

من خودم یکسالو سه ماه بچه دار نمیشدم،رفتم دکتر آزمایشات رو دادیم تنبلی تخمک داشتم دوماه گف قرص استفا ...

اره استرس نمیزاره ولی این ماه استرس و اینا داشتم

اره استرس نمیزاره ولی این ماه استرس و اینا داشتم

من هرماه بی بی چک میزدم از استرس، هی شورتمو نیگا میکردم ک پریود نشده باشم.ب این میگن استرس

ماهی ک بیخیال بودم و حامله شدم ولی خبر نداشتم هنو ی کتری دوا خونگی خوردم ک پریودشم جاریم میگف نکنه حامله ای میگفتم ن بابا مطمئنم نیستم

یکسال نشدم حالا هم نیسم