2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تقصیر خودته که واست مهمهگوربابای نظر بقیه اه مگه اونا طبق میل ما میپوشن که ما بپوشیمچند وقت پیش یه ج ...

اره قبول دارم حرفتون رو خیلی  گور نظر بقیه   ولی دلم می خواست کاش خانم چادری مثل قبل تو جامعه عزت و احترام داشت به چشم باکلاس وبا فرهنگ نگاهمون می کردن که الان نیست واقعا

خب اگه پسری روی پوشش تعصب نداشته باشه میاد با یه خانم چادری ازدواج کنه

خب من چادری نیستم

نه واقعا می پسندن

دخترخاله ام یه ازدواج عالی کرد با آدم متشخص و نجیب

خودش چادری بود پسر گفت من نه می گم چادر بذار نه می گم بردار هرجور خودت حالت خوبه

البته الان چادری نیست

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ببینید من اینجا ازنظرسنی مادرشما محسوب میشم هم داماددارم وهم عروس ....حجاب همانندکلید یه گاو صندوق هست حالا یا کلید مثلا چادریا گاوصندوق ما رمزی هست یعنی مانتو هم کلید وهم رمز از محتویات باارزش این گاو صندوق محافظت میکند فقط کلید ورمز دست نااهل ها نباید بفتد وگرنه محتویات باارزش به سرقت میره 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اره قبول دارم حرفتون رو خیلی گور نظر بقیه ولی دلم می خواست کاش خانم چادری مثل قبل تو جامعه عزت و ...

چرا اینقدر اعتماد به نفست پایینه 

الانم خانم های چادری درست، احترام خاصی پیش بقیه دارن

نگاه به دانشگاه نکن بالاخره خانمی که حجاب کاملتری داره(چه چادر ،چه مانتو) مسلما دور پسرا نمیره براش مهمه حد ومرز ارتباطش

پس پسرا خیلی دسترسی بهشون ندارن مجبورا بد نگاه کنن

باور کن بعد گفته بودن پس چطور سمت پلنگا و بی حجابا میرید جوابا اکثرا این بود که میدونیم اینا فید وبن ...

همیتاااا اعصاب منو خور کردن  ولی با حرفای دوستان آروم شدم که اینا مهم نیستن

اره قبول دارم حرفتون رو خیلی گور نظر بقیه ولی دلم می خواست کاش خانم چادری مثل قبل تو جامعه عزت و ...

فکر میکنی نیست

هنوزم هست

تو خودتو باید قوی کنی

شیطان وجودشونو تویی که میبینی 

من حس میکنم جدیدا شیطان خیلی بهنون نزدیک میشه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
چرا اینقدر اعتماد به نفست پایینه الانم خانم های چادری درست، احترام خاصی پیش بقیه دارننگاه به دانشگاه ...

اتفاقا اعتماد به نفس بالای دارم  فقط دلم گرفته از چیزهایی که دیدم و می بینم

دست خودم نی نمی دونم چرا احساس شدم

تو دانشگاه مجبوریم برای پروژها و  کارای مشترک  همکاری داشته باشم با پسرا و اذیت می شم که فرق واضح میذارن بین من و چادری های دیگه با دخترای که ...

چندوقت پیش یه پست تو اینستا بود کلی کامنت بود که همه گفته بودن دختر چادری و نجیب انتخابمونه برا ازدو ...

آره منم برگاام ریخته بود از اونهممه کامنت..اونم تو اینستا😂

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...