2777
2789

من یه کلاس زیست رفته بودم استادش اقا بود من تو مدرسه چون مانتوم بلنده چادرمو درمیارم
چادرمو سر کردم که از کلاس برم بیرون استاد از جاش بلند شد

فکرنمیکنم حس بدی داشته باشن من ازخانوما حس بد دریافت کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا چادری خیلی کمه متاسفانه پسرا به چادری ها تیکه می اندازن

ی داستان جالب براتون تعریف کنم.

امام احمد بن حنبل رحمه الله رو زندان کردن بخاطر فتنه خلق قرآن 

ایشون چندین سال زندان بودند اما از حق برنگشتن وقتی بعد چندین سال برگشتن ازشون پرسیدن چجوری دربرابر این همه حرف و شکنجه ثابت موندین ایشون میگه من از یک دزد درس گرفتم پرسیدم چجوری گفت ک ی دزد بهم گفته منو اوردن اینجا بخاطر دزدی ولی من اعتراف نمیکنم و هر شکنجه و چیزی باشه رو تحمل میکنم در حالیکه میدونم ک دزدی کردم و بر باطلم اما شما در حقی و میدونی ک بر حقی شما سزاوارتری بر تحمل سختی ها و امام احمد از این جمله تاثر داشتند و صبر کردند و خداوند بهشون عزت و احترام دادند.شما هم اینو بدون خواهرم ک خیلی ها هستن ک ب باطلند و متلک میشنود اما حاضر نیستن از باطل دست بکشند و اینارو اهمیت نمیدهند پس شما ک بر حقی اهمیت نده و هر وقت متلک شنیدی یاد بیار ازواج مطهرات را ک بیشتر و بیشتر شنیدن و تحمل کردن 

آقا هستم
من یه کلاس زیست رفته بودم استادش اقا بود من تو مدرسه چون مانتوم بلنده چادرمو درمیارمچادرمو سر کردم ک ...

استاد های مرد  به ما چادری ها میگن حاججججج خانممم

تقصیر خودته که واست مهمه

گوربابای نظر بقیه اه

مگه اونا طبق میل ما میپوشن که ما بپوشیم

چند وقت پیش یه جا بودم که یه دختر فقط، لباس زیرو یه تاپ نازک داشت پسرا میگفتن این با همه بوده. حالا بوده یا نبوده  پس میتونن راجع به هرکسی هرچی میخوان بگن. یه پسر غریبه مگه چقدر مهمه که فکرشم مهم باشه درضمن من چادری نیستم‌محجبم. آررومه چادری بشم روزی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ی داستان جالب براتون تعریف کنم.امام احمد بن حنبل رحمه الله رو زندان کردن بخاطر فتنه خلق قرآن ایشون چ ...

سلام بر برادر اهل تسنن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
مامانم مذهبیه ولی یه بار یه چیزی گفت راست گفتبهم گفت هر خواستگاری دیدی روی پوشش خیلی تعصب داره سریع ...

خب اگه پسری روی پوشش تعصب نداشته باشه میاد با یه خانم چادری ازدواج کنه