2777
2789
نه چرا مسخره بکنیم.اصلا چجوری مسخره کنیممثلا بگیم اینو نگاه کن چقد حیا وعفت داره؟؟

نه 

فک میکردم میگین اینو نگاه چ شلختس چ‌ بی کلاسه کی دیگه چادر میپوشه......باور کن هر وقت میرم بیرون همینا رو هی تو مغزم تکرار میکنم اعتماد ب نفس ندارم اصن

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چرا مسخره بکنیم.اصلا چجوری مسخره کنیممثلا بگیم اینو نگاه کن چقد حیا وعفت داره؟؟

کلاغ سیاه رو نگاه . چه زشته  نپزی یه ....... و کلی بد وبیراه و گناهان بد که چرا چادر داریم

خب آره ولی پسری که مانتویی می گیره من دیدم از چادری ها متنفره

نه ببین درست متوجه نشدی

منظور من اینه..

پسری به یک دختری علاقه مند میشه دختره با حیا و همه چی تموم وفقط چادری نیست

پسر روحیه مذهبی پسند داره دوس داره همسرش چادری باشه

دختر هم اگه عاشق باشه میپذیره 

من اینجوری اطرافم خیلی دیدم یکیش هم مامان خودم

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

پسرها هزارجور بادخترها دوست میشن ولی برای ازدواج به مادرشون میگن مامان برای من یه دخترنجیب پیدا کن ی ...

نه مامانشون نمی گه خود پسرا برا ازدواج دنبال پاک اند

نه فک میکردم میگین اینو نگاه چ شلختس چ‌ بی کلاسه کی دیگه چادر میپوشه......باور کن هر وقت میرم بیرون ...

البته توی شهر ما شهر همه چادری هست.

و بعضیا نقاب هم میزنن.

ولی خودم شهر های دیکه میرم ی زن چادری میبینم تعجب میکنم.

نه از بی کلاسی و...

تعجب از این همه ایمان 

تعجب از اینهمه ثبات و حیا و عفت

آقا هستم