2777
2789
خب پس با این حساب اصلا شما نباید بچه بیاری دیگه حتی همون یکی هم ظلم کردی ولی کم بود آب و کم بود برق ...

خب من اون موقع سنم کم بود عقلم نمی‌رسید الان که بزرگتر شدم فهمیدم اشتباهه بالاخره آدم با یکی هم میشه مادر شد لازم نیست چنتا دیگه هم بیاری 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

دنبال یه همچین کامنتی بودم😂 منم یدونه دارم غلط کنم باز بیارم والا توبهخدا همینو برام حفظ کنه

خدا بچه های هممون رو حفظ کنه 

والا بچه تا ۷ و ۸ ماهگی که کاری نداره بچه من یه سال و ۵ ماهشه ماشالله نوپاست همه جا میره 

بچه ۶ماهه که همش درازه 

تازه من میگم بچه خیلی شیرینه ۵ تا دیگه میخوام 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظش کنه ، والا بخدا وقت دستشویی رفتن ندارم تو شهر غریبم ، هزینه هاهم سر سام آور ، مای بیبی و شی ...

اره مشکل هم اینجاست که میگن بزرگ بشه یکی دیگه بیار

بعد خودشونم هیچ کمکی به ادم نمیکنن 

خب من اون موقع سنم کم بود عقلم نمی‌رسید الان که بزرگتر شدم فهمیدم اشتباهه بالاخره آدم با یکی هم میشه ...

یدونش شیرینه خب چرا چند تا از این شیرین ها نداشته باشیم 😍

خدا سلامتشون کنه ولی واقعا یکی کمه 

خدا بچه های هممون رو حفظ کنه والا بچه تا ۷ و ۸ ماهگی که کاری نداره بچه من یه سال و ۵ ماهشه ماشالله ن ...

حتما بچه آرومی داشتی که میگی کاری نداره

با بچه ای که تو نوزادی کولیک و رفلاکس شدید داشته باشه و همش بیاره بالا و دل درد نذاره شب تا صبح بخوابی و همش گریه کنی نداشتی عزیزم

بچه من ۴ سالشه کم کم، هنوز خستگی هام از تنم بیرون نرفته اینقدر من اذیت شدم 

ناشکری نمیکنم ولی اینکه بچه بگید گل و بلبله و هیچ کاری نداره و فلان فقط باد هواس اصلا قبول ندارم

یدونش شیرینه خب چرا چند تا از این شیرین ها نداشته باشیم 😍خدا سلامتشون کنه ولی واقعا یکی کمه

شیرینه ولی کم دقم نداده دیگه تحمل ندارم میدونی من چقدر بابت خوابیدن و غذا خوردنش و مریض شدنش زجر کشیدم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

دوتا دارم سومین وروجکم تو راهه از اول سه تارو دوس داشتم خدا برام حفظشون کنه سالم و سلامت باشن کافیه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

حتما بچه آرومی داشتی که میگی کاری ندارهبا بچه ای که تو نوزادی کولیک و رفلاکس شدید داشته باشه و همش ب ...

چرا بخدا میفهممت 

باور بچه منم هم کولیک داشت هم رفلاکس 

الانم داره دندون در میاره انقدر نق میزنه که نگو 

تازه من زایمانم هم سخت بود 

تو بارداری هم کیسه ابم سوراخ شد و کلی بیمارستان بستری شدم و سوراخ سوراخم کردن انقدر دستام کبود شده بود 

ولی چون خودمون تعدادمون زیاد نیست 

واقعا میگم بچه زیاد خوبه 

کمش همش تنهاییه 🥺

من نمیگم سخت نیست اگر به سختیش نگاه کنیم که همون یدونه کافیه 

ولی نور و رونق و گرمهی خونه بچه هان 

سختیش هم شیرینه 

بعد یه مدت تموم میشه 

بستگی به نگاه آدم ها داره 

من هر وقت سریال خدافظ بچه رو میبینم شوق و اشتیاق اون خانمه رو برا بچه دار شدن میبینم دلم بچه میخواد 😍

ف‌کر کن شب یلدا کنارت یه بچت و همسرش باشه 

یا چند تا پسرات و دخترات و داماد و عروس و نوه بیان دورت رو شلوغ کنن شب یلدا زیر کرسی و حافظ بخونید و کیف کنید 🥰

انشالله خدا کوچولوت رو برات نگه داره و سلامتی و دل خوش بده بهت گلی 🌹🌹🌹🌹🌹