2777
2789
برای همون گفتم دوقطبی چون برخلاف اینکه کلا روحیه ات خوبه ولی یوقتایی افسردگی میگیری و ازاون حالت سخت ...

اشتباه تایپی بود " کم اش " جا افتاد😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مود افسردگی خیلی پیش میاد داشته باشمبقیش تقریبا درسته به نظرم ازون لبخند عمیق نازا دارین معمولا رو ل ...

درسته حتی الان از اون لبخندا رولبمه 😁😇

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایب همتون در سایت ترسو😂

نکته سنج .. موضوعاتو خیلی تحلیل میکنی  اینکار برات تفریح محسوب میشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بگین

ی دختر چادری مذهبی خانواده دوست یکی ک دلش گرفته و امیدواره به آینده 

منو بگو

نوپ

من حس میکنم اکثر اوقات توخودتی  از تنهاییت هم لذت میبری هم کسل کنندس برات همه چی که این نشون میده افسردگی داری و احساس تنهایی میکنی ولی مدام میخای سرکوبش کنی  تایمتو اکثرا یافیلم یا کتاب یا درس پر میکنه و معمولا کسایی که هم فکر وسلیقه توباشن خیلی کمن انگشت شماررر