2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم بازی😂

بامزه صبور  خانواده دوست  روحیه خوب  ولی ی حالت دوقطبی یوقتایی داری 

حالاتوبگو منو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بامزه صبور خانواده دوست روحیه خوب ولی ی حالت دوقطبی یوقتایی داری حالاتوبگو منو

مود افسردگی خیلی پیش میاد داشته باشم

بقیش تقریبا درسته 

به نظرم ازون لبخند عمیق نازا دارین معمولا رو لبتون❤️

از نظر روحی هم فکر کنم زیرک و نکته سنج باشین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منو بگین نامردا😂💔

فکر وخیال زیاد میکنی  دوس داری اینده توبسازی خودت اون زندگی ک همیشه میخواستی برات مادیات مهمه و توگذشته ای خیلی واین همیشه حالتو میگیره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مود افسردگی خیلی پیش میاد داشته باشمبقیش تقریبا درسته به نظرم ازون لبخند عمیق نازا دارین معمولا رو ل ...

خط اول کمش جا موند😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مود افسردگی خیلی پیش میاد داشته باشمبقیش تقریبا درسته به نظرم ازون لبخند عمیق نازا دارین معمولا رو ل ...

برای همون گفتم دوقطبی چون برخلاف اینکه کلا روحیه ات خوبه ولی یوقتایی افسردگی میگیری و ازاون حالت سخت میتونی بیای بیرون