ارمیناز مدیر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 5669 عنوان بیاین وایب همو بگیم😌 | مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 138 پست بگین کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی- دیروز | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 3114 اره موافقم😂حس ۶ت قویه😭😂 احساس میکنم رابطه خیلی نزدیک و دلی هم با خانواده ت نداری چون درکت نمیکنن تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)
عصبانیم عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1759 احساس میکنم لاغر ی دخترونه ای ( نمیدونم میگن انرژی زنانه بالا؟) حس میکنم قاطع و خوش صحبت باشی
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 3114 آره قلمی ام😄کسی باورش نمیشه چهارساله متاهلم 😁😁😁😁 تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5317 منم بازی😂 بامزه صبور خانواده دوست روحیه خوب ولی ی حالت دوقطبی یوقتایی داری حالاتوبگو منو هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 3114 حس میکنم قاطع و خوش صحبت باشی احسنت👏🏻 تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 6088 بامزه صبور خانواده دوست روحیه خوب ولی ی حالت دوقطبی یوقتایی داری حالاتوبگو منو مود افسردگی خیلی پیش میاد داشته باشمبقیش تقریبا درسته به نظرم ازون لبخند عمیق نازا دارین معمولا رو لبتون❤️از نظر روحی هم فکر کنم زیرک و نکته سنج باشین من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5317 منو بگین نامردا😂💔 فکر وخیال زیاد میکنی دوس داری اینده توبسازی خودت اون زندگی ک همیشه میخواستی برات مادیات مهمه و توگذشته ای خیلی واین همیشه حالتو میگیره هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 6088 مود افسردگی خیلی پیش میاد داشته باشمبقیش تقریبا درسته به نظرم ازون لبخند عمیق نازا دارین معمولا رو ل ... خط اول کمش جا موند😂😂😂 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
sauio عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2795 شاد یه چیزی فکر تو درگیر کرده ولی سعی داری پسش بزنی بهش فکر نکنی و روال عادی زندگی تو طی کنی شاد که نه ولی دومی درست بود😃😃 کاربری دست دونفره😃
ارمیناز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 5669 خدا نکنه😂 یه امید داشت به اینکه حس شیشمیه اونم کشتی خواهر گرامی کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5317 مود افسردگی خیلی پیش میاد داشته باشمبقیش تقریبا درسته به نظرم ازون لبخند عمیق نازا دارین معمولا رو ل ... برای همون گفتم دوقطبی چون برخلاف اینکه کلا روحیه ات خوبه ولی یوقتایی افسردگی میگیری و ازاون حالت سخت میتونی بیای بیرون هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست