2777
2789
عنوان

کمک ناتوانی در ایستادن در 16 ماهگی

152 بازدید | 17 پست

لطفا کمکم کنید.مخصوصا اگه تجربه دارید دخترم خیلی باهوش و زرنگه و حتی دکتر تایید کرد.ازمایش و عکس لگن مشکلی نداشت.حالا می تونه نشسته راه بره خیلی هم سریع حتی با یک دست.غلت میزنه اما سینه خیز ن....و مهم اینه که اصلا دوست نداره بایسته و وقتی به زور به حالت ایستاده می گیریم گریه شدید می کنه.بدش میاد.کمکم کنید....لطفا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم ب کارت بیاد یا نه ولی پسر من از وقتی دنیا اومد بدنش خیلی شل و ول بود وقتی ایستادنی میگرفتمش پاهاشو رو زمین نمیزاشت ....ی نفر گفت بدنشو با روغن گوسفند چرب کن منم همین کارو کردم و شد معجزه😐😅باورت نمیشه اینقد این بچه یهویی جون گرفت و پاهاشو میزاشت زمین ک نگو

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
نمی‌دونم ب کارت بیاد یا نه ولی پسر من از وقتی دنیا اومد بدنش خیلی شل و ول بود وقتی ایستادنی میگرفتمش ...

منظورت کره گوسفنده؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
روغن زرد ؟کل بدنش ؟

اره همون روغن زرد ولی برای گوسفند نه گاو 

......اره کل بدنشو چرب کن ماساژ بده ...الان ک زمستونه یکم روغن رو گرم کن بهتره 

و اگه امتحان کردی و جواب گرفتی دعام کن باردارم یکی دوماه دیگه زایمانمه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
اره همون روغن زرد ولی برای گوسفند نه گاو ......اره کل بدنشو چرب کن ماساژ بده ...الان ک زمستونه یکم ر ...

مرسی اینم انجام میدم...به سلامتی باشه..شما هم برام دعا کن خیلی نگرانم