2777
2789

کودکی مزخرف ،همش تو جنگ و دعوای مادر و پدر و گریه ها و ترسام و مقایسه با دیگران خلاصه میشه ،نوجوونی مزخرف ،یه دختر تنها که کسی تو هنرستان باهاش دوست نمیشد و همیشه تنها بود ،جوونی افتضاح تر مادری که اصلا پشت دخترش نیست ،فکر میکنه دخترش خدمتکار خونست کاری کرده که داداش کوچیکم بهم دستور میده میگه اینو بیار اونو بیار بهشم که میگم مگه پاهات شکسته کاراتو خودت بکن داد و هوار میذاره که بگو نمیخوام تو خونه کار کنم بگو سر از خود شدم و هزارتا حرف دیگه، بی اعتماد به نفس ،بی عزت نفس ،دارای افسردگی زیاد ،صدرصد ازدواجم کردم قراره اوضاع هزاربرابر بدتر بشه ،یه دختر منزوی و افسرده رو کی میخواد؟عالی نیست ،دیگه فکر کنید میانسالی و پیری چقدر قراره اوضاع عالی تر بشه فقط موندم من چرا باید انقدر زجر بکشم واقعا برام سواله؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه زجر میکشن فقط شما نیستی اینقدرم غر نزن پیر میشی

همه از بچگی زجر نکشیدن تا بزرگسالی ،غر نزنم چیکار کنم ،دلم پره میام اینجا درد و دل میکنم کسی و ندارم تو شهر غریب یکم برم پیشش

الان چکار میکنی ؟چی خوندی چه هنری داری؟ کدوم شهری ؟مطمئنم دختر خوشگل و خوش قلبی هستی

یکساله درسمو تموم کردم تو خونم ،مهندسی نرم افزار ،هنری بلد نیستم دارم میخونم آزمون استخدامی بدم لاقل یه نصف روز تو خونه نباشم ،اگر قبول شدم که خداروشکر اگر  نشم که هیچی اوضاع بدتر میشه 

قربونت عزیزم لطف داری

بچه که نیستی توام سر داداشت داد بزن و باهاش جدی برخورد کن ،یه کار نیمه وقت پیدا کن و فقط تو بعضی کار ...

نمیذاره ،تا سر داداشم داد میزنم کاراتو خودت انجام بده یه آشوبی میکنه که بیا و ببین زورم بهش نمیرسه که 

کار هم که نگم برات انقدر دنبال کار گشتم که حد نداره ،حتی فروشندگی ولی قبولم نکردم

یکساله درسمو تموم کردم تو خونم ،مهندسی نرم افزار ،هنری بلد نیستم دارم میخونم آزمون استخدامی بدم لاقل ...

کدوم شهری ؟ 

تهرانی ؟ 

اگه شهر بزرگ باشی کار راحت پیدا میشه 

اگه میتونی برو ی کار جانبی مثل منشی یا فروشگاه چیزی ک از خونه فاصله بگیری