2777
2789
عنوان

دوسش دارم ولی بهش نگفتم

103 بازدید | 19 پست

خانما من دختر داییمو خیلی دوسش دارم. ولی یه سری مشکلات دارم. ۲۱ سالمه و اون فک کنم ۱۶ سالش باشه. خواهرش ۱۷ و۱۸ سالگی رفت. زود شوهر میکنن ینی. سربازی معافم،ماشین و خونم که بابام بهم میده مشکلی نیس. ولی مشکل اصلی میدونید چیه؟ خودمم من ادم به شدت سرد مزاجیم شاید بتونم ماهی یبار باهاش رابطه داشته باشم و این موضوع مسئله ی بزرگی بشه بعدها. دومین موردم اینه که چشمم اب نمیخوره کار بتونم پیدا کنم با این وضعیت. حسابداری دارم میخونم حالا نمیخوام از مشکلاتم بگم ولی باید کاراموزی برم تو طول رشتم وگرنه درصد موفقیتم صفره. خیلی جاها رفتم نشد و خیلی شکست ها خوردم حس میکنم بی عرضم و هرچی دارم برا پدرمه نه خودم😢 ادم به شدت وابستیم. من چهار ساله که دوسش دارم و بهش نگفتم. و واقعا نمیتونم دختریو دوس داشته باشم بجز اون. من کار ندارم ۲۰ جا رفتم برا کار اموزی این ترم ولی نشد. از اینکه نمیتونم یه کاری پیدا کنم به شدت ناراحتم. امید به زندگیم ۱ درصده اگر اینم شوهر بکنه بره دیگه هیچ امیدی ندارم واقعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جای من باشید چیکار میکنید من سابقه ی افسردگیم داشتم واقعا اگر شوهر کنه دیگه امیدی ندارم همین الانشم ...

بهش بگو ببین نظرش چیه شاید اصن دوستت نداشته باشه یا اونم بهت حس داشته باشه

حداقل تکلیفت مشخص میشه

کار رو هم از ی جایی شرو کن

اصن برو سمت شغل ازاد وقتی بابات تامینت میکنه

حسابداری نهایت ماهی ۳۰ اینا دربیاری ولی ازاد خودت اقای خودتی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من هم پسری رو دوست دارم و میدونم بخواطر وضع مالی و گرونی این روزا پا پس میکشه

یه بار هی میخواست بیاد جلو ببینه منو

ولی بازم انگار نه 

بجز اینکه مرددِ

این مشکلات اقتصادی هم هست انگار

نمیدونم دیگه ماه بعد دیدمش به اولین بار چی کار کنم

اصلا چی بگم

چیکار کنم خب خیلی جاها رفتم با در بسته رو به رو شدم واقعا باید اشنا داشته باشی

کار آزاد نمیتونین دست و پا کنین؟

اگه نه 

یکی از این کارای دولتی رو پیش بگیرین ازمون ها و.... بعد لیسانس

خب شما تضمینی داریفقط این مدرک کارشناسی و بگیرینلاعقل تا کاردانی

تا کاردانیش که الان هستم

۸۰ واحد پاس کردم یه ۵۰ تایی مونده که اونم ۲۰ واحدش عملیه و کار اموزی. نه بابا ازمون استخدامی ها سخته اگر عرضه داشتم الان دولتی میرفتم ۵ در صد ایثار گران چیزی نیس