2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه قفولحالا این بدبخت چکار کرده؟

بدبخت نگو عوضی آشغال. خدایی بیا قضاوت کن مت بهش پیام میدم جواب نمیده از اون ور آنلاینه پیام منو سین نمیزنه نمیخونه. ازش ناراحت میشم میکه مشکلات دارم ولم کن ما فقط دوتا دوست ساده ایم. مرتیکه انگار عاشق چشم و ابروشم 

خدایا بیا و.بغلم کن
هیچ‌ چیز تو دنیا ارزش اینو نداره که دیوار خونه خراب شه

اره بخصوص واسه بابام میگه خودتون مهم نیستین ولی چیزی از خونه خراب نشه. خخخخ. ی بار سرم خورد ب زیر سینک دست شویی بابام حالت نگران اومد گفت سینک سالمه خخخخخ خودت مهم نیستی

خدایا بیا و.بغلم کن
بدبخت نگو عوضی آشغال. خدایی بیا قضاوت کن مت بهش پیام میدم جواب نمیده از اون ور آنلاینه پیام منو سین ...

هنوز که دیر نشده بکش ازش بیرون شاید عوضی بوده دیده دختر زرنگی هستی دم به تله گرگ صفت نمیدی  اینو بهت گفته بعضی پسرا فقط با لباس بره و ذات گرگ و روباه مکار میان جلو مواظب باش 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
اره بخصوص واسه بابام میگه خودتون مهم نیستین ولی چیزی از خونه خراب نشه. خخخخ. ی بار سرم خورد ب زیر سی ...

الهییی دلم کباب شد 😭

ولی واقعاً تحت هیچ شرایطی به خودت آسیب نزن، ۵ تا نفس عمیق بکش به خدا معجزه می‌کنه 

هنوز که دیر نشده بکش ازش بیرون شاید عوضی بوده دیده دختر زرنگی هستی دم به تله گرگ صفت نمیدی اینو بهت ...

میدونم عزیزم ولی من کسی نیستم این جوری ضایع بشم جوری انتقام میگیرم خودشم نفهمه از کجا خورده انگار ی دل ن صد دل عاشقشم مرتیکه 

خدایا بیا و.بغلم کن