2777
2789
عنوان

واقعا فاز بعضی از نی نی سایتی ها چیه بالاخره چی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 62 پست
کلا؟ خب شاید یکی مشکل ماورایی داره و باید حل شه

منظور از ماورایی چیه؟...  مشکل ماورایی با جادو وجنبل خوب نمیشه... بلکه بدتر میشه... چون این کار یعنی به خدا اعتماد واعتقاد نداریم... و وجود شیطاین واجنه بیشتر  میشه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزیزم🤭🤭🤭

اخی چقد عقب مونده ای دوره ی گوشی نوکیا گذشته ، همه چی دیجیتالی شده با یه سانت اینورتر همه چی اشتباه میشه ، البته شما ک سرت تو دعا و حسادته از این چیزا خبر نداری همون برو تو غارت زندگی کن ، چقدم بهت برخورد ک سریع واکنش نشون دادی ب کامنتم😝

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

پیش دکتر میریم یعنی به خدا اعتقاد نداریم؟

چه ربطی داره.... منظور من فالگیر... جادوگر یا رمال..... اینا حتی خداوند هم گفته رفتن پیششون  گناهه... 

خب پس چیکار کنیم؟

مگه چه مشکلی براتون پیش اومده... که فکر میکنید... با رفتن پیش اینا مشکلتون حل میشه... به خدا اعتماد کنید... اون حتی از مادر هم به ما مهربانتره💙

دویصت ؟؟؟🤣🤣دویست عقب مونده

اونم یه پیگ‌می بود مثل همونی که اینجا هی داره خنده عصبی میکنه🤭🤭🤭 شما خواب بودی ندیدیش منتها شما هم جنساتو تخریب میکنی اون ارزوهاشو بلغور میکرد هزیزم🤭🤭🤭🤭 ماهم آی میخندیممممم😁