2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من خودم لاغرم ولی پایین تنه برجسته و خوش فرم دارم بخاطر ورزش ۶ ساله بدنسازی کار میکنم البته قبلش ...

من تختم اخه اصلا امیدی ب خودم ندارم

قبلا شکم پهلو داشتی قبل ورزش؟؟

رازیانه  رو پودر کنین 

پودر رازیانه رو   عصر تا عصر ۱یا۲ق تو با یه  ۱لیوان آب ولرم میل کنین باسنتون پر میشه و خوش فرم .

باید چند ماه ادامه بدین ‌فقط اینکه  کیست صفراوی نداشتین این روش رو امتحان کنین 

ورزش هم بکنین 

دوسه روزه دارم میرم باشگاه ولی رژیم گرفتن واقعا خیلی سخته ورزش راحته

روزای اول راحته بعدا عضله هات درد میگیرن سنگین بزنی موعد پری

.ود هم به هم میریزه

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

وای خوبه ک من و ببینی انکار تریلی رد شده😂😂😂

اتفاقا من احساس میکنم هیکلو از ظرافت درمیاره من قدم ۱۶۲ هست ولی دیدم هم قدای من کشیده تر بنظر میان چون پاهاشون لاغره من برعکس اونا شکم ندارما ولی احساس میکنم اونا زیر مانتو قشنگتره هیکلشون

بدنم منفجر شده الان نمیتونم تکون بخورم 🤣

😂😂😂من هنوز چیزی نگفتم که تو طاقتت تموم شد😂😂

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

من تختم اخه اصلا امیدی ب خودم ندارمقبلا شکم پهلو داشتی قبل ورزش؟؟

نه اصلا نداشتم 

چون از بچگی شنا میکردم و کلا لاغرم 

نه عزیزم ناامید نباش 

با ورزش قرار نیست معجزه بشه ولی تا حدی برجسته تر میشه 

بعد یه مدت از پودر پروتئین و کراتین هم میتونید استفاده کنید که کمک میکنه به عضله سازی و حجم عضلاتتون

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

خخخ یکم بیشتر توضیح بده چه حرکتی بزنیم خوو تا تو خونه تمرین ننیم

هیچکدوم به دستگاه نیاز نداره برن گوگل میاره فقط آخری رو بزنین لگد الان اشتباه نوشتم