2777
2789
عنوان

چه رفتارهایی آدمارو خاص جلوه میده از نظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 47 پست
یعنی چی!خب یعنی خاص بدنیا بیای!خب این هم یه رفتار هاییه که باید یادگرفته بشه و عمل کنی

آفرين دقیقا نمیشه که هیچ رفتاری خاص نباشه

خدایا امشب به درگاهت پناه آوردم آبرومو حفظ کن تا آخر عمرم بنده خوبت میشم به عهد و پیمانم با تو وفادار میمونم نجاتم بده دست غیب الهی نجاتم بده آبرومو حفظ کن بخیر کن از سرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اعتماد به نفس مودبانه صحبت کردن و اطلاعات عمومی بالا خونسردی و کنترل خودش تو شرایط مختلف

وای عالیه

فقط خیلی سخته تو شرایط مختلف رفتارت عوض نشه و همچنان کار خودتو بکنی

من تدریس دارم همیشه یکی پیدا میشه مزاحمم میشه و اذیتم میکنه و تا اخر کارمو خراب میکنه

من نمیتونم نادیدش بگیرم

اونای که با ادب صحبت میکنن حتی تو بدترین شرایط و دعوا!!!!!!

فقط یکی رو دیدم اصلا لعنتی آخره کلاسه 

ببین حرف زدنش راه رفتنش تمام ادا و اصولش همگی نشان از بزرگی و اصالت داره،

ریا نشه برادر شوهرمه 

همه میگن تنها من نمیگم حتی شوهرم 

انسان های مودب و خوش برخورد 

بعضی ها حتی اگر عصبی حرف بزنی باهاشون بازم باهات محترمانه رفتار میکنن و تورو فراری نمیدن

به نظرم خیلی کمیاب و خاص هستن.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وای عالیهفقط خیلی سخته تو شرایط مختلف رفتارت عوض نشه و همچنان کار خودتو بکنیمن تدریس دارم همیشه یکی ...

منم خودم متاسفانه اینطوری ام 

شرایط خیلی روی رفتارم تاثیر میزاره 

خدایا امشب به درگاهت پناه آوردم آبرومو حفظ کن تا آخر عمرم بنده خوبت میشم به عهد و پیمانم با تو وفادار میمونم نجاتم بده دست غیب الهی نجاتم بده آبرومو حفظ کن بخیر کن از سرم 

وای عالیهفقط خیلی سخته تو شرایط مختلف رفتارت عوض نشه و همچنان کار خودتو بکنیمن تدریس دارم همیشه یکی ...

آره واقعا ،تو سختی ها هم با خونسردی و کنترل روی خودشون مشکلاتشونو منطقی تر حل میکنن

اونای که با ادب صحبت میکنن حتی تو بدترین شرایط و دعوا!!!!!!فقط یکی رو دیدم اصلا لعنتی آخره کلاسه ببی ...

خدا حفظش کنه 

واقعا کلاس و لول بالا بودن باید توی خونت باشه 

اونا که لقمه رو کوچیک برمیدارن حتی اگر خیلی گرسنه باشن 

یعنی اندازه لقمه برای من ۵۰ درصد شخصیت رو تعریف میکنه 

و افرادی که نه اونقدر مغرورن که حالتون ازشون بهم بخوره و نه اونایی که خیلی خودشونو کوچک می کنن و افر ...

وای دقیقا 

هیشکی معمولا آدم مغرور رو دوست نداره 

آدم خیلی خاکی هم اصلا جذاب نیست 

ولی آدم کاریزماتیک همیشه مورد پسند همه ست 

خدا حفظش کنه واقعا کلاس و لول بالا بودن باید توی خونت باشه

اره اصلا انگاری فرق داره باهمه 

پسر عممه 

حالا برادر ش که شوهرمه انگار  عربده میزنه  حتی عادی صحبت کردنش فوق بیکلاس 

اره اصلا انگاری فرق داره باهمه پسر عممه حالا برادر ش که شوهرمه انگار عربده میزنه حتی عادی صحبت کرد ...

چه عجیب 

از یک پدر و مادر باشی ولی این همه تفاوت در شخصیت