2777
2789

یه ماده داشتم واسه اینکه جفت بگیره برای یه نر خریدم تا چه ندت نباید نزدیکشون شد دستی کردن؟

دستی هستنا ولی فردشنده گفت نباید بازی کنی باهاش و درش بیاری تا چه زمانی؟

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نباید دستی شون کنی و بهشون دست بزنیبه تغذیه اش هم رسیدگی کن

تا چه مدت یعنی تا آخر؟

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

من یه کانال دارمتلگرامهمختص پرنده هاستخصوصا طوطی سانانمشاوره دارویی هم میدهالان بهت لینک میدم

بده

دو هفته باید از هم دور باشن یکی اتاق باشه یکی حال که فقط صدای همو بشنون بعدشم باید تا یماه تو قفس جدا جدا بزاری کنار هم بهشونو بعدش بندازیشون تو یه قفس اصلا درش نیار تو این تایم

از تخم میرن چون استرس بهشون وارد میشه و تخم نمیذارن

یعنی تا آخر عمرشون نباید بهشون دست بزنم‌؟