رفیقم بخدا عین روح شده تو خیابون راه میره باوجود اینکه خوشتیپه خوش هیکله خوشگله بدنساز بازم هیچکس نگاش نمیکنه قبلا همه نگاش میکردن میگه همش تقصیر این دخترس افسرده شده شما اعتقادی دارین به اینکه چشم کسی دنبالت باشه دیگه کسی جذبت نمیشه بچها رفیقمپیشمه لطفا بی احترامی نکنید گناه داره😂😂😂😂
خوب نفرین کرده پسری ب دختر ناموس مردم دوست میشه سو استفاده میکنه انشا الله بدترین مرض رو بگیره یا دوست نشو یا میشی باید بگیریش نشده حالا دختره نفرین کرده ازین بدتر سرش میاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوس داره اعتماد بنفسش بااینکار بالا بره تازه همشم واسه دوس دخترش تعریف میگنه دوس دخترش سرهمین این حر ...
در واقع دختره تفرین نکرده فقط چشایه شوری داشته طفلی دوستت 😁😌
کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه... خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
چون پسره هر دحتری نگاش میکنه اینم واسه دوس دخترش تعریف میکنه پسره اهل خیانت نیست فقط خوشش میاد نگاش ...
میدونم ماجرامال خودته ودوستت نیست چون اینجاتنهاجایی هس که حرفامونومیزنیم پس ترجیحمون اینه مخفی بمونیم بعدنش که به دوستت بگویه مشاوره بره بنظرم این یه نوع اختلال هس که نیازبه توجه داره
مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید