2777
2789
عنوان

برای دخترم تالار تولد گرفتم کوفتم کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 4726 بازدید | 133 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برا بچه هام که تولد نی گیرم یه کادو کوچیک برا بچه های دیگه می گیرم که طفلیا دل کوچیکشون نشکنه حال ...

موافقم ،حالا اون بچه دلش با عکس خوش میشده مگه چی میشد،وقتی مهمون دعوت میکنین یکم دلتون رو گنده کنین تا به شما هم خوش بگذره

دختر ۸ سالشه شما وسط تولد از کجا فهمید جاریت عکس گرفته گذاشته اینستا؟؟؟احساس میکنم این وسط ی نفر دیگ ...

نوشتم که خواهرم بهش نشون داد و اشتباه از خواهرم بود ولی خدایی ‌شما برا تولد یه بچه دیگه استند سن بچه ات رو برداری ببری کار عاقلانه ای هست 

منم تولد هرکدوم بچه هام باشه به تعداد کل بچه های تو تولد کادو یه شکل میخرمچون بچه خودم هم جایی بره ت ...

چه مهربووون 😍😍

منم تولد بچه های خواهر شوهرم میرم همش بین بچه ها دعواست 😓 یعنی از لحظه ای که کیک رو میارن من به زووور پسرمو بغل میکنم که نره شمع رو فوت کنه، یهو دیدی فوت کنه یه قشقرقی راه میندازن بچه هامون 😓 انگار شمع یک بار مصرف دیگه نمیشه روشن کرد، مهمونیاشون هم نری ناراحت میشن که به خاطر کادو نمیان 

نوشتم که خواهرم بهش نشون داد و اشتباه از خواهرم بود ولی خدایی ‌شما برا تولد یه بچه دیگه استند سن بچه ...

نه قطعا درست نیست اما این کار شما هم که باهاشون دعوا کردین و بیرونشون کردین درست نیست

پدر. شوهرت درآمد نداره که همه منتظرن همسر شما خرج خونه ایشون بده؟

الان نداره ولی زمین و ملک تا دلت بخواد حساب بانکیشون سود ماهیانه اش از درآمد منو همسرم بیشتره ولی نمی‌دونم چطور توضیح بدم حاظر نیستن خرج کنند خیلی سختشونه چیزی خریدن بوده شیر آب روشوییشون یک سال خراب بوده تا ما بخریم در دسشوییون از این فلزیا بود پوسیده شده بود درست بسته نمیشد میرفتی تو دستشویی هر لحظه ممکن بود یکی بیاد تو عوض نکردن تا ما مجبور شدیم بخریم. لطف میکنی پستمو گزارش بزنی

پدر. شوهرت درآمد نداره که همه منتظرن همسر شما خرج خونه ایشون بده؟

الان نداره ولی زمین و ملک تا دلت بخواد حساب بانکیشون سود ماهیانه اش از درآمد منو همسرم بیشتره ولی نمی‌دونم چطور توضیح بدم حاظر نیستن خرج کنند خیلی سختشونه چیزی خریدن بوده شیر آب روشوییشون یک سال خراب بوده تا ما بخریم در دسشوییون از این فلزیا بود پوسیده شده بود درست بسته نمیشد میرفتی تو دستشویی هر لحظه ممکن بود یکی بیاد تو عوض نکردن تا ما مجبور شدیم بخریم. لطف میکنی تایپیکمو گزارش بزنی