2777
2789
عنوان

برای دخترم تالار تولد گرفتم کوفتم کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3852 بازدید | 132 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیشنهاد خود احمقم بود که خونواده شوهرمو بگیم بیان 

از لحظه ای که خواهر شوهرم اومد اخماشو کرد تو هم غر زد که با پول بابات از این خرجا میکردی که با پول برادرم میکنی 

هر کی تشکر میکرد می‌گفت با پول برادرم بود چرا از این تشکر میکنید 

پیشنهاد خود احمقم بود که خونواده شوهرمو بگیم بیان از لحظه ای که خواهر شوهرم اومد اخماشو کرد تو هم غر ...

خواهر شوهرت سم خالص بدون هیچگونه ناخالصی  😀

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

جاریمم یه استند تولد دخترشو آورد گذاشت کنار دیزاین از دخترش عکس گرفت و پست کرد اینستا دخترم تولدت مبارک در صورتی که حتی تولد دخترش نزدیکم نیس خواهرم بهش گفت چرا اینکارو کردی و به دخترم گفت دعوای اینا بالا گرفت هر چه دخترمو توجیح کردم عیب ندارن خواهرته و فلان قانع نمیشد و فقط گریه میکرد باید پاک کنه اونم پاک نمی‌کرد سر سوزنی ابرو برامون نموند 

پیشنهاد خود احمقم بود که خونواده شوهرمو بگیم بیان از لحظه ای که خواهر شوهرم اومد اخماشو کرد تو هم غر ...

کاشکی باهاش دهن به دهن نزاشته باشی 

اون خودش نشون داد که چقدر کم شخصیته 

دیگه شوهرم صداش کرد بیرون تالار گفت برید لطفا جاریمم نمی‌رفت منم هر چه توجیح میکردم و عین چی لبخند مسخره میزدم که یعنی چیزی نیس وای خدایا چه فشار عصبی بهم وارد کردن 

جاریمم یه استند تولد دخترشو آورد گذاشت کنار دیزاین از دخترش عکس گرفت و پست کرد اینستا دخترم تولدت مب ...

ای بابا چقد ندید بدید بازی درآوردن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

آخرشم خواهرش طلبکار که حق ندارین زن داداشم و بیرون کنید حالا جاریم براش عزیز شد شوهرمم دامادشون و داداششون رو صدا کرد گفت دیگه بیشتر آبرومو نبرید برید اونا رفتن و پیامک نفرین و ناله شون برای من شروع شد یعنی خواهرش یه نفرینایی به بچه ام کرد که قلب درد اومد 

جاریت چه بدبختِ عقده ایِ ندید پدیدیه وای حرصم گرفت

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.