2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا؟؟؟

فردا که تو مدرسه مسخره شد میگم بهت که چرا 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

قشنگه

اسمای اصیل ایرانی خودمون رو حفظ کنیم و برای بچه‌هامون بزاریم نه اسم‌های عربی

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

خیلی اسم قشنگ و اصیلیه ولی واقعا تلفظش سخت میشه 

فکر کن بچه تازه حرف بیاد اصلا نمیتونه تا چند سال اسم خودش رو درست تلفظ کنه. هر کی اسمش رو ازش بپرسه متوجه نمیشه و دوباره می‌پرسه «چی؟» اعتماد به نفس بچه گرفته میشه

قشنگهاسمای اصیل ایرانی خودمون رو حفظ کنیم و برای بچه‌هامون بزاریم نه اسم‌های عربی

دقیقا اینقد از اصل و ریشه خودمون فاصله گرفتیم که زمانی یه اسم اصیل و عنوان میکنی همه تعجب میکنن

آندیا

آرتمیس

پارمیس

آتوسا

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

دقیقا اینقد از اصل و ریشه خودمون فاصله گرفتیم که زمانی یه اسم اصیل و عنوان میکنی همه تعجب میکنن

اره دقیقا

نی‌نی‌ داری؟

نه عزیزم من 34سالمه اصلا به بچه فکرم نمیکنم .چند وقته این اسم ذهنمو درگیر کرده و دوس دارم بچه دار بش ...

عزیزممم❤