2777
2789

عزیزم برید دکتر برای معاینه و حتما حتما شکایت کنید تا دیگه این بلا رو سر کسی نیارن 

درواقع باید خود دکتر این کار و انجام بده اما عموما میدن اپراتور انجام بده و بدن و میسوزونن 

منم اپراتورم هم زمان با لیزر کردن با تلفن حرف میزد حواسش نبود رونم و سوزوند لکش نمیمونه اگه خیلی وخیم نباشه اما خیلی دیر میره  

مرکز لیزرتون و هم عوض کنید 

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برید دکتر برای معاینه و حتما حتما شکایت کنید تا دیگه این بلا رو سر کسی نیارن درواقع باید خود د ...

من زینک زدم باعث شد تاول نزنه اما یساعت پیش نگا کردم دیدم سیاه شده فقط نگرانم جاش بمونه

من زینک زدم باعث شد تاول نزنه اما یساعت پیش نگا کردم دیدم سیاه شده فقط نگرانم جاش بمونه

حتپا برو دکتر پوست عزیزم

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.