2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 224 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر ی بار جدا شدم عیب میدونم خیلی اذیت شدم سر حرف دیگران. با خودم گفتم این آدم کنم خوب میشه تحمل ک ...

کاش اینبار بهتر انتخاب‌میکردی تحقیق زیاد 

حالا اشکال نداره هیچ عیبی نداره چند بار ازدواج کردن عیب نیست عیب اینه کنار همچین جونوری خودت رو تباه کنی

زودتر به فکر طلاق باش اصلا از حقت نگذر 

زمین و غیره هیچی هیچی به همسرت ندی 

حسابی حواست جمع کن سرت کلاه نزاره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اونقدر اذیتش کرده واعتماد بنفس وعزت نفسش رو سرکوب کرده ..

درک میکنم آدم خودشم کم کم فکر‌میکنه مقصره 

ولی بهتر اینه دیگه از یجایی به بعد کوتاه نیایی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

درک میکنم آدم خودشم کم کم فکر‌میکنه مقصره ولی بهتر اینه دیگه از یجایی به بعد کوتاه نیایی

اصلا نباید کوتاه اومد..اینجور مردا جلوشون کوتاه بیای نه تنها عقب‌نشینی نمیکنن بلکه پرروتر هم میشن

😔😟😟😟😟😟😢😣😣😣😣 خیلی ناراحت شدم گفتی ازدواج دومت بوده و این بدتر از قبلی....

گریه کردم بخاطرت    اگه دوست داشتی دایرکت بیا شمارمو بزارم باهم صحبت کنیم   من امسال از پنج نفر جدا جدا شکایت کردم خیلی چیزا یاد گرفتم   شاید بدردت بخوره

لایک کنید بعدا بیام بخونم😑چه تاپیکای عجیبی تو نی نی سایت پیدا میشه آدم شاخ در میاره😐یکی میگه شوهرم سه ماهه مامان و مامان بزرگشو آورده خونمون نگهشون داشته یکی میگه شوهرم درای خونه رو قفل میکنه

لایک کنید بعدا بیام بخونم😑چه تاپیکای عجیبی تو نی نی سایت پیدا میشه آدم شاخ در میاره😐یکی میگه شوهرم ...

چون همشون واقیعت دارن 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
چه زندگیایی تو ایران پیدا میشه.هنوز از نظر فرهنگ خیلی عقبیم

تازه یه جایی من زندگی میکنم که جرات نمیکنم با برادرشوهرمم حرف بزنم زیاد چون اون موقع انگ هرزه گری رو بهم میزنن تا این عقب افتاده و بی فرهنگ هستن ادماش 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
مشاوره نمیره اختلال خودشیفتگی داره میگه همه باید از من اطلاعت کنن. خودشون برام هیچی نخریدن انتظار دا ...

ببین خواهر عزیزم مگه چند بار میخوای به دنیا بیای و زندگی کنی که یه آدم با این خصوصیتهای وحشتناک رو تحمل کنی؟ خودت مهم تری یا حرف مردمی که دردی ازت دوا نمیکنن؟ تازه اون مردم کجای زندگیت هستن؟ پول و طلاهای خودت رو فقط بردار و برو و عقد نامه و شناسنامه و مدارک هویتی خودت رو هیچی از اون یا از خونه برندار که بعدا میتونه بهت تهمت دزدی از خونه رو بزنه و توی دردسر بندازتت.مهریه ت رو تا آخر ازش بگیر پدرشم دربیار و بخاطر ضربه ای که به سرت زده برو پزشکی قانونی و طول درمان بگیر، البته همه ی اینا در صورتی که تصمیم به طلاق گرفتی رو انجام بده وگرنه که بمون و بسوز و دم نزن!  کدوم شهر هستی؟

میگه زمین رو بفروش بیار اینجا بخر درست بشم به نظرت درست میشه؟

هرگز اینکار رو نکن داره از نقطه ضعفت که یه بار جدا شدی استفاده میکنه و حتما میگه خونه یا هر چیزی که میگه بخری رو به نام اون بزنی و بعدشم اسیرت میکنه، و تو بخاطر اینکه براش هزینه کردی باید پاش بسوزی و بسازی در حقیقت اون تو رو دوست نداره و فقط بخاطر پول یا زمین یا هر چیزی داشتی اومده گرفتت، اصلا و قطعا و ابدا اینکار رو نکن و مالت رو برای آینده ی خودت و پیری و ناتوانی های پیریت نگهدار. اشتباه نکن دوست عزیز.