2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 224 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواستم برم زنگ زدم پرسیدم گفتن باید شکایت کنی اگه شکایت کنم پیام میره بیچاره میشدم اخه

چرا بیچاره ؟ بهتره زودتر میتونی طلاق بگیری

ماشالله خانم تحصیل کرده کارمند صاحب ملک 

باید زن قوی و با اراده ای باشی 

چرا زودتر سعی نکردی جدا بشی اینهمه وقت به خودت و روانت زخم زدی واسه چی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نجات میدم میدونم اشتباه کردم ولش میکنم میرم خدای منم بزرگه

الهی ازینجا به بعد زندگیت قشنگ بشه به آرامش برسی گلم 

خیلی ناراحت شدم اینقدر سختی کشیدی 💔 از خدا میخوام خودش کمکت کنه 

روح پدرتم شاد 

ولی ارزشت خیلی بیشتر ازین حرفاست که هر کی هرجور خواست باهات رفتار کنه ❤️قدر خودتو بدون عزیزدلم

چرا بیچاره ؟ بهتره زودتر میتونی طلاق بگیریماشالله خانم تحصیل کرده کارمند صاحب ملک باید زن قوی و با ا ...

خواهر ی بار جدا شدم عیب میدونم خیلی اذیت شدم سر حرف دیگران. با خودم گفتم این آدم کنم خوب میشه تحمل کنم اما نشد نشد این از اولی بدتر هست 

الهی ازینجا به بعد زندگیت قشنگ بشه به آرامش برسی گلم خیلی ناراحت شدم اینقدر سختی کشیدی 💔 از خدا میخ ...

انشالله بتونم بعد جدایی ی دل سیر شاد زندگی کنم اسم شوهر کردن هم نمیارم وسایلمم همینجا قراره بدیم سمساری بره. شوهر در سرنوشت من نیست پس دیگه خودمو در موقعیتش نمیزارم 

اره در بسته هست زندانی ام طبق معمول ی خونه اجاره کرده برام پنجره هاش بالا هستن حتی دیدن بیرون رو هم ...

رسما زندانی هستی 

اول از گول باز کردن قفل در رو یاد بگیر ببین میتونی چیزی پیدا کنی یا ن

اسی اگ صابون دارین توو خونه کلیدا رو روی صابون فشار بده تا شکل دقیق کلید رو صابون معلوم شه بی اینکه شوهرت بفهمه صابون بذار توو کیفت ب بهونه بازار ببر ب کلید ساز نشون بده ازش بخواه هر جوری شده بهت کمک کنه

اونقدر اذیتش کرده واعتماد بنفس وعزت نفسش رو سرکوب کرده ..

آره واقعا حتی از تلفنی حرف زدن تو خونه خودم با مادرم میترسم چون از سایه شوهرم ترس دارم نگرانم دلشوره میگیرم 

رسما زندانی هستی اول از گول باز کردن قفل در رو یاد بگیر ببین میتونی چیزی پیدا کنی یا ناسی اگ صابون د ...

نیازی به کلید ندارم دیگه دو روز بعد مادرم و برادرم میان دنبالم و باهاشون برای همیشه میرم