من کارمند بودم برای خودم زمین و خونه داشتم از مجردی ازدواج کردم اومدم شهر غریب شوهرم ٱشغال هست نذاشت برم کار مجبور شدم بشینم خونه آشنا پیدا کرد مرخصی گرفت جریمه اینا ریخت. توی این چندسال منو محدود کرد کلا دیدن خانوادم نرفتم بیشتر ازسه ساله ازدواج کردم یک بار برده خونه مادرم من عروس شهر غریب شدم کلا جایی نمیبره از در خونه بیرون نمیبره هفته ای ی بار میبره خونه مادرش که اونجا هم کوچه بغلی هست هر جور توهینی دلشون خواست میکنن تا بخوام با شوخی یا کنایه جواب بدم شوهرم جوری کتک میزنه که نگو. ی ماه قبل بود کتکم زده هنوزم سر درد دارم به پدر مرحومم که جوان مرگ شده سر هرچیزی فش میده همه ی اینارو هم با همدستی مادر و خواهراش انجام میده. خیلی باهاش صحبت کردم اثر نداره به نظر شما تصمیمم برای جدایی درسته؟ نمیتونم فش و توهین به خانوادم و کتک هاشو تحمل کنم اخلاق نداره مرتب همه چیو پرت میکنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بنظرت بچه ای ک هر روز شاهد کتک خوردن و ذره ذره آب شدن مادرشه از این زندگی راضیِ؟؟
خب چکار کنم اگرم بخوام طلاق بگیرم بچه هارو ازم میگیره اونوقت بچه های بدبختم از این بی کستر و بیچاره تر میشن شما فک میکنی زن عمو بهشون رحم میکنه یا عمه هاشون ؟نه
مگه چن بار میخای زندگی کنی ک اونم ب حرف مردم خرابش کنی دهن مردم همیشه باز حرفی دارن واسه گفتن برو مستقل شو برو آیندتو بساز تا بچه نداری بعد بچه پاسوز بچه میشی
جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد
مگه میشه چیزی ندونی؟؟؟دختر خوب عاقد بهت میگه خانوم مهریه ات عندالاستطاعه اس درجریانی؟؟؟ حتی میپرسه چ ...
چون تو دوران طلاق خیلی حرفا پشتم زدن گفتم من که میخوام زندگی کنم مهریه چه دردمه بزار بنویسن قبل اون قرار بر عندالمطالبه بود اما همون لحظه عقد خود شوهرم اونجور گفت نوشتن باخودم گفتم چیزی بگم میگن ایرادی داره که دنبال مهریه هست خاک تو سرم