2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 224 پست
یا خونوادت یا شوهرت ... وقتی کسی اینو میگه شک نکن سلامت روان نداره

سه ماه زیارت عاشورا خوندم گفتم درست بشه اخلاقش  با خانوادم. قربون امام حسین برم هفته قبل بهم نشون داد که دل به درست شدن این ندم نشون داد این در حد ی سگ هم نیست دارم خودمو آماده میکنم بپذیرم که من سرنوشت خوبی ندارم و دیگه نباید اسم ازدواج بیارم دارم آماده میشم به رفتن از اینجا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این چیزی ک‌شما میگی ما داریم راه حل میدیممیگیم شوهرتو ول کن طلاق بگیر میگی ن میگیم بسوز و بساز ...

مشکل من ترسه مشکل من اینه این آقا تمام اعتماد به نفس منو گرفته خوردم گرده. آخه کارم اینجاست از سوم دی مرخصی تموم میشه اونو چکار کنم موندم 

اگه تاالان موندم امید به تغییر داشتم اما هفته قبل نشون داد که نمیشه درست نمیشه اگه تاالان موندم 99 د ...

شماچیکاربه حرف مردم داری 

مثل اینه تواتیش یکی میسوزه میگه الان لباسام میسوزه بدنم دیده میشه بدنت مهمه اون لحظه یا اینکه ازاون اتیش نجات پیداکنی ونسوزی؟ 

سه ماه زیارت عاشورا خوندم گفتم درست بشه اخلاقش با خانوادم. قربون امام حسین برم هفته قبل بهم نشون دا ...

خود دانی گل من حرفای لازمه رو گفتم

تصمیم با خودته یا جام زهر یا آب روان

دنیا و زندگی در شوهر خلاصه نمیییییشووووود 

مگه اونی ک شوهر نداره زنده ب گور شد یا زندگی خوبی نداره؟؟

خود دانی گل من حرفای لازمه رو گفتمتصمیم با خودته یا جام زهر یا آب رواندنیا و زندگی در شوهر خلاصه نمی ...

میدونی حرفاتون کمکم کرد من فقط شک داشتم میگفتم بلکه زمینو بفروشم آدم شد که فهمیدم نقشه هست میخوام دوشنبه بزارم برم از اینحا 

مشکل من ترسه مشکل من اینه این آقا تمام اعتماد به نفس منو گرفته خوردم گرده. آخه کارم اینجاست از سوم د ...

میتونی انتقالی بگیری؟ اگ ن ک میتونی استعفا بدی بری شهر خودت و ی کار دیگه رو شروع کنی

مهریه هم میگیری برا ی پشتوانه 

میتونی انتقالی بگیری؟ اگ ن ک میتونی استعفا بدی بری شهر خودت و ی کار دیگه رو شروع کنیمهریه هم میگیری ...

مهریم عندالاستطاعه است اینم چیزی نداره باشه هم به من نمیگه 

انتقالی موند تابستون باید رفت وآمد کنم 

میدونی حرفاتون کمکم کرد من فقط شک داشتم میگفتم بلکه زمینو بفروشم آدم شد که فهمیدم نقشه هست میخوام دو ...

هرگز این اشتباه رو نکن 

این آقا ذاتش همینه درست بشو نیست 

تو زمین رو بفروشی اونو صاحب سرمایه کنی خودتو بی پشتوانه کنی؟؟ مگه عقلت کمه؟

چ معلوم اگ تا الان بیرونت نکرده بخاطر همین زمین باشه؟

شماچیکاربه حرف مردم داری مثل اینه تواتیش یکی میسوزه میگه الان لباسام میسوزه بدنم دیده میشه بدنت مهمه ...

باورکن خودمو نجات میدم دارم خودم رو آماده میکنم فقط شک داشتم به تصمیمم.