2777
2789
عنوان

کار فقط با گوشی

101 بازدید | 15 پست

سلام وقت بخیر

✔️به 200 نفر نیروی فعال خانم و آقا جهت کار درمنزل با گوشی همراه نیازمندیم

کار فوق‌العاده راحت و آسان میباشد😍

شما در روز بین 4 الی 8 ساعت فقط ✅داخل سایت ✅پیام ها را پاسخ می‌دهید و سفارش هارا ثبت میکنید پایان ساعت کاری همان روز تحویل میدهید و از طریق سایت مبلغ دریافتی واریز می‌شود💯

✅️کار فقط جواب دادن پیام میباشد

❌بازاریابی و فروش نیست❌

☑️کار به صورت کاملا قانونی انجام میشود☑️

✅️فقط سفارش مشتری ثبت میکنید.

️روزانه با 4 الی 8 ساعت کار در منزل میتوانید بین 700 هزار الی 1 میلیون تومان درآمد داشته باشید.

ابتدا روی لینک زیر ضربه بزنید اگر روی لینک زدین و وارد سایت نشد همین لینک کپی کنید و تو قسمت سرچ گوگل بزنید و وارد سایت بشین.

✅️لطفا ثبت نام کنید و از پروفایل سایت عکس بفرستید بعد از احراز هویت توضیحات ارسال میشه برای شروع کار

قابل توجه عزیزان هیچ مبلغی بابت آموزش پرداخت نمیکنید❌

✅️گروه پشتیبانی ما توسط شرکت  سهامی خاص سرمایه زرین ماندگار فعالیت می‌کند و کاملابه صورت  قانونی تمام مراحل ثبت شما انجام می‌شود.

کلا پول میگیرید اولش یا نه

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه برای اعتماد همون روز بعد از کار واریزی کنید منم انجام میدم ببخشید ک میگم اعتمادد.... چون خیلی گو ...

عزیزم همون لحظه میاد فقط کافیه شماره شبای کارتتون رو هم اضافه کنید