2777
2789
هر دو قشنگترین فیلمایی هستن که دیدم...چند سال پیش دیدم ولی هنوز یادم نرفتهخلاصه بگم بی مزه میشهاخرین ...

تو رو خدا بگو وسطاش غمگین نیس

میخواستم تایتانیک ببینم پسره مرد آخرش نگاه نکردم دیگه, حس و حال اینجوری داره به جز اواخر فیلم که میمیره?فضای عاشقانه خوبی داشت اینجوری هست این فیلمهایی که معرفی کردید ?

دل شکسته💔

اشتباه من اگه خواستی ببینی دوبله ببینالبته اگه مشکلی با داستانش نداری عشق ممنوعه ست من خوشم نمیاد

از این فیلمایی که همش حول رابطه میچرخه نمیخوام

اون حس عاشقانه و فضاش واسم اهمیت داره, میدونی چی میگم

دل شکسته💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو رو خدا بگو وسطاش غمگین نیسمیخواستم تایتانیک ببینم پسره مرد آخرش نگاه نکردم دیگه, حس و حال اینجوری ...

نه اصلا غمگین نیست

نقش اول هر جفتشون امیلیا کلارکه..بامزه ست..کمدی نیستا ولی هم لبخند میزنی هم احساسی میشی

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
از این فیلمایی که همش حول رابطه میچرخه نمیخواماون حس عاشقانه و فضاش واسم اهمیت داره, میدونی چی میگم

اره منم دوست ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
نه اصلا غمگین نیستنقش اول هر جفتشون امیلیا کلارکه..بامزه ست..کمدی نیستا ولی هم لبخند میزنی هم احساسی ...

اسی خواهش میکنم اسپویلشو نخونیااا خرابش نکن واقعا بی مزه میشه حتی اگه یک کلمه بخونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40