2777
2789
عنوان

خانوما چرا خونم این شکلی میشه همش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 42 پست
هر روز که از سر کار میای مرتب کن هفته ای یکبار یا ده روز یکبار یکی رو برای تمیز کاری بیار من اینکار ...

آخه انقدر اوضاع خرابه که روم نمیشه کسیو بیارم تمیز کنه😂

فکر کنم قبلش خودم باید یه تمیزکاری کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه انقدر اوضاع خرابه که روم نمیشه کسیو بیارم تمیز کنه😂فکر کنم قبلش خودم باید یه تمیزکاری کنم

آخ دقیقااااا من همینم. یه مدت کسی رو آوردم. قبلش باید خودم کلی تمیز و مرتب میکردم:)))

وقتی خونه مال خودت باشه اندازه خونت وسایل میخری چیزای اضافی نخر خونت مرتب میشه من هم مستاجرش هم بچه کوچیک شلخته دارم هم شوهرم شلخته هست افسردگی گرفتم خونم نه نباری داره نه کمد دیواری ۴۵ متره

عزیزم بچه نداری هنوز بعدش که بچه دار بشی چی میگی😃من همش درحال چرخشم تو خونه تمیزکاری میرم تو اتاق اشپزخونه هال باز دوباره میرم میبینم همونه وضع باز اتاق آشپزخونه هال دوباره...بادوتا بچه 🥴

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

عع

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

شما تاپیک مینیمالیست شدن یعنی چی رو بخون راهکارهاشو انجام بده کم کم خونت بهتر میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

عزیزم یبار روز تعطیلی بشینید تو‌ و شوهرت عین تراکتور همه جا رو تمیز کنید 

بعدش قرار بزارید هر وسیله ای که برداشتید تمیز کنید بزارید سر جاش

اونجوری همیشه مرتب میمونه 

بعد ناهار و شامم ظرفهارو بشور و گازو یه دست بکش. همیشه تمیز و سینکت خالیه 

اصلا نزار انباشته بشه 

من دوتا بچه مدرسه ای دارم اما الان مهمون سرزده بیاد یه دونه بالش اضافه تو هال نیست یا یه لیوان نشسته

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن