2777
2789
عنوان

امروز رفتم دیت بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 105 پست
من برعکس نگاه همه میکنم 😂😂کلا تا رو یکی کراش بزنم بعضی مواقع همزمان رو چند نفر کراش میزنم مامانم م ...

هععع بیا جامونو عوض کنیم مامانم تازه نذر کرده من دوس پسر داشته باشم ☹️😂ولی من مث احمقا سنگینم اهلش نیستم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یاد خودمو شوهرم افتادم بار اول همین کارو کرد الان دوتا بچه داریم🤣🤣🤣

برگامممم

میشه تروخدا یه پیشنهاد به منم بدین

هفته دیگه دیت اولمونه چیکار کنم مام به ازدواج برسیم🤣

چی بپوشم چطوری رفتار کنم تو کافه میریم چطوری سفارش بدم چطوری حرف بزنم 

من چه غلطی کنم😭

بارونو دوس دارم🌱
هععع بیا جامونو عوض کنیم مامانم تازه نذر کرده من دوس پسر داشته باشم ☹️😂ولی من مث احمقا سنگینم اهلش ...

😂😂منم اهلش نیستم بخدا فقط کراش میزنم اهل رل زدن و پارتنر داشتن نیستم حوصله اش رو ندارم اصلا 

من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂

برگامممممیشه تروخدا یه پیشنهاد به منم بدینهفته دیگه دیت اولمونه چیکار کنم مام به ازدواج برسیم🤣چی بپ ...

حالا بزار بشناسیش بعد به ازدواج فکر کن

دوما هرچی تو دنبال ازدواج باشی

اون فراری تره

هرچی تو از ازدواج فراری تر باشی

اون بیشتر خواهان ازدواج باهاته

😂😂منم اهلش نیستم بخدا فقط کراش میزنم اهل رل زدن و پارتنر داشتن نیستم حوصله اش رو ندارم اصلا

منم کراش میزنم اونم رو خوشتیپا ولی نمیتونم به خدا نمیتونم تو چسای پسرا نگاه کنم حتی مامانم میگه پس چجوری میخوای ازدواج کنی خوو من چکار کنم؟،☹️☹️😭

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
فردی که من می خوام و تو مجازی نمی شه یافت کردباید میدانی وارد عمل شد😂

😂😂😂//موفق باشی من که اصلا نمی دونم کیو می‌خوام !!فعلا امیدم به دانشگاه هست سال دیگ میرم 😁🤣🤣

من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂