mechoneyasal مدیر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 76 عنوان امروز رفتم دیت بیاید بگم چیشد | مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 105 پست صحبت هامون رو کردیم۱۹ سالمه۲۱ سالشهدانشجوی مکانیکمدانشجوی هوافضاستپسر خوبیه هیز نبود در ظاهر البته فقط نمیدونم چرا یهو بوسم کرد...خودشم خیلی خجالت کشید ترسیدبعد هم داریم پیام میدیمیعنی الان وارد رابطه شدیمم؟ دیروز | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3762 من برعکس نگاه همه میکنم 😂😂کلا تا رو یکی کراش بزنم بعضی مواقع همزمان رو چند نفر کراش میزنم مامانم م ... هععع بیا جامونو عوض کنیم مامانم تازه نذر کرده من دوس پسر داشته باشم ☹️😂ولی من مث احمقا سنگینم اهلش نیستم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
faty_k1380 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 188 یه گروه بزنیم برای دائم السینگل ها؟ کلا یه فضای جداگانه باید برای ما ها بذارن مشکل من اینه که نه سنتی و قبول دارم نه مدرن و 😂
دخترباران_خوب عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 3988 وای یاد خودمو شوهرم افتادم بار اول همین کارو کرد الان دوتا بچه داریم🤣🤣🤣 برگامممممیشه تروخدا یه پیشنهاد به منم بدینهفته دیگه دیت اولمونه چیکار کنم مام به ازدواج برسیم🤣چی بپوشم چطوری رفتار کنم تو کافه میریم چطوری سفارش بدم چطوری حرف بزنم من چه غلطی کنم😭 بارونو دوس دارم🌱
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1624 هععع بیا جامونو عوض کنیم مامانم تازه نذر کرده من دوس پسر داشته باشم ☹️😂ولی من مث احمقا سنگینم اهلش ... 😂😂منم اهلش نیستم بخدا فقط کراش میزنم اهل رل زدن و پارتنر داشتن نیستم حوصله اش رو ندارم اصلا من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂
faty_k1380 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 188 برگامممممیشه تروخدا یه پیشنهاد به منم بدینهفته دیگه دیت اولمونه چیکار کنم مام به ازدواج برسیم🤣چی بپ ... حالا بزار بشناسیش بعد به ازدواج فکر کندوما هرچی تو دنبال ازدواج باشیاون فراری ترههرچی تو از ازدواج فراری تر باشیاون بیشتر خواهان ازدواج باهاته
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1624 مشکل من اینه که نه سنتی و قبول دارم نه مدرن و 😂 ول کن کلا چه سنتی چه مدرن اگه از طرف خوشت بیاد قبول میکنی من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂
faty_k1380 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 188 ول کن کلا چه سنتی چه مدرن اگه از طرف خوشت بیاد قبول میکنی فردی که من می خوام و تو مجازی نمی شه یافت کردباید میدانی وارد عمل شد😂
دخترباران_خوب عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 3988 حالا بزار بشناسیش بعد به ازدواج فکر کندوما هرچی تو دنبال ازدواج باشیاون فراری ترههرچی تو از ازدواج ف ... اره ولی یعنی چیکار کنم که خیلی خوب به نظر برسم بارونو دوس دارم🌱
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3762 😂😂منم اهلش نیستم بخدا فقط کراش میزنم اهل رل زدن و پارتنر داشتن نیستم حوصله اش رو ندارم اصلا منم کراش میزنم اونم رو خوشتیپا ولی نمیتونم به خدا نمیتونم تو چسای پسرا نگاه کنم حتی مامانم میگه پس چجوری میخوای ازدواج کنی خوو من چکار کنم؟،☹️☹️😭 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1624 فردی که من می خوام و تو مجازی نمی شه یافت کردباید میدانی وارد عمل شد😂 😂😂😂//موفق باشی من که اصلا نمی دونم کیو میخوام !!فعلا امیدم به دانشگاه هست سال دیگ میرم 😁🤣🤣 من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂