2777
2789
عنوان

امروز رفتم دیت بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 105 پست
مامانت چ باحالع

خیلی خیلی گله مث دوستیم باهم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا با خودتون این کارارو میکنید؟؟؟چی کم دارید که دنبال این لجن ها راه میفتید

من که نمیدوتستم همچین شخصیتی داره

خودم نوشتم تو شوکم، ناراحتم خیلی

من سرنوشت دانه گندمی بودم که تمام زندگی از داس ها گریخت و آخرش ترک باران شد…
وای خدا 😂😂

،😂😂میگع چرا سخت میگیری پسرا به این خوبی حالا انگار میخوان بخورنش

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
🤣🤣🤣برعکس مامان من

هععع. باز من خر بی عرضه ام نمیتونم😂

تا جایی که میدونم و بلدم هوا فضا شاخه گرایش ارشد میکانیک 🫤 چطور ۲۱ سالش و ارشد😂😑 خدایی درک تون نم ...

خآنم محترم هوافضا توی لیسانس ام میگیره رشته جداست

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی رو بخونید 

هععع. باز من خر بی عرضه ام نمیتونم😂

من برعکس نگاه همه میکنم 😂😂کلا تا رو یکی کراش بزنم بعضی مواقع همزمان رو چند نفر کراش میزنم مامانم میگ بسه زشته اینطوری نگاه نکن 🤣🤣

من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂

برای دیت اول این کارا خیلی زوده

لول و شخصیت آدما اینجا مشخص میشه

من معتقدم تا دیت دهم صرفا فقط آشناییه

حداقل مدت اشنایی ۵/۶ ماهه

و بعد کم کم تصمیم میگیرید وارد رابطه بشید یا خیر

بعد که پذیرفتید بوس و اینا شروع میشه

البته من فقط در همین حد مد نظرمه و اگر سنت زیر ۲۵ ساله و فکر میکنی که هنوز به بلوغ عقلی و شخصیت کاملی نرسیدی فراتر پیش نرو