2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی ؟آخه جیش کرده بود رو فرش

یعنی وقتی شما وسواس میشی حکمت تغییر میکنه و قبل وسواس نجاست باید اب میکشیدی ولی الان که وسواس شدی نجاست رو لازم نیست اب بکشی برای شما پاک هست 

خوب جیش کرده باشه برای شما پاک هست و اون فرش مشکلی نداره اکر حکم خدا دو میخوای فرش برای شما پاکه حتی اکر جیش کرده باشه اکر میخوای بنده شیطان باشی که حرفی نیست!

یعنی وقتی شما وسواس میشی حکمت تغییر میکنه و قبل وسواس نجاست باید اب میکشیدی ولی الان که وسواس شدی نج ...

وای خدا نمی‌دونم

هر بار بعد از حمام پا میزارم رو فرش همش دل چرک هستم که این شاید نجس باشه و رطوبت پاهام برسه بهش و پای منم نجس میشه

وای خدا نمی‌دونمهر بار بعد از حمام پا میزارم رو فرش همش دل چرک هستم که این شاید نجس باشه و رطوبت پاه ...

این حرف شیطان هست تا با این کار خستت کنه و از زندگی بندازدتت بهش بگو میخوام نجس باشه و اهمیت نده چون برات پاکه

سلام عزیزم 

اول اینکه شما به محض اینکه وسواس شدی حکمت تغییر کرده است یعنی اکر قبلا نجاست  رو باید میشستین الان نجاست براتون‌پاک‌هست و اگر نشورید هم گناهی گردنتون نیست... 

در مورد دسشویی رفتن هم من احکام غیر وسوتسی رو برات میگم!! ولی شما نجاستم‌ببینی پاکه و نمیخواد بشوری

اول اینکه  وقتی وارد دسشویی شدی اصلا نگاه  به پایین نکن سرتو بگیر بالا ادرار که تموم شد  ی اب بگیر به خودت بلند شو .. نجاست عینی هست یعنی تا نبینی  وظیفه ای نداری و حس کردن وظیفه گردنت نمیاره... غسل شمایی که وسواس داری به این صورت هست که میری زیر دوش ی صلوات ‌میفرستی میای بیرون لازمم نیست چک‌کنی ببینی کجات  حشکه کجات اب رسیده فقط  میری زیر دوش ی صلوات میفرستی میای بیرون نه لازم دست بکشی نه لازمه سپت چپ و راستت بشوری  فقط  در حد ی صلوات زیر دوش می ایستی و تمام!! من از شما بدتر بودم تاپیکا قدیمییمو ببینی میفهمی  الان بهت میگم اینطودی کن چون با کلی تحقیق بهش رسیدم.. تو دسشویی هم لباس بپوش لازم نیست لباستو دربیاری .. اونیم که حس میکنی  خارج میشه ادار نیست خیالت راحت 

@199825‍

اهان خیلی ممنون عزیزم آخه واقعا یقین دارم که برخور میکنه پیام پاک کردم چون آقایون هم تو سایت هستن 

بعدم یه سری مشاوران میگن وسواسی نجاست نداره ولی خواب مراجع تقلید میگن شک اعتبار نداره وقتی یقین داری نجس باید آب بکشی بعضی مشاوران که کلا میگن بعد دستشویی ام خودت آب نگیر نجسی نداری که نمیتونم قبول کنم

شما چی کار کردین خوب شدین دارو خوردین یا مشاوره رفتین؟