2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خصوصی رفتم مرکز استان دو سال پیش 14 میلیون

رسیدگی‌ شون خوب بود ولی نه مثل مدیریت قبلی

راضی نبودم

بعد همه از بیمارستان دولتی شهرمون تعریف میکردن تعجب کردن که کل استان میان اونجا اونوقت من رفتم خصوصی مرکز استان

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
به نظرم حتما طلاتو بفروش و برو بیمارستان خصوصی، طلا و پول در مقابل سلامتی و آرامشت هیچ ارزشی نداره،م ...

شوهرم ک مخالفه میگ اونایی ک دولتی زایمان کردن مردن

بهترییین کار ممکنو مبکنی طلا روگرفتی که یه روز بتونه باعث اسایشو راحتیت بشه بچه ت فردا روز به پدرش افتخار میکنه که به مادرش احترام گذاسته و یه بیمارستان سطح خوب بره برای زایمان و خودت روحیه خوبی خواهی داشت بعد زایمان و حین زایمان از ابنکه ببینی برخورد پرسنل خوبه رسیدگیشون به خودتو بچت خوبه و تمیزتره.افسردگیت کمتر میشه اگه سزارین خوبی داشته باشی و خاطره تلخو دردناک برات نمیمونه محیط بیمارستان بنطر من خیلییی مهمه شما نیخوای طلاتو نگه داری و بگی سرمایه داری این سرمایه یه جا باید به کارت بیاد دیگه کجا بهتر از ابنجا .

زمونه به جوریه که وقتی جای خوب زایمان نکنی مردم حداقل اقوام خودت مبگن شوهرش نبرد جای خوب زنش زایمان کنه 

عزیزم اینجا خانوما رو ول کن یه عدشون راضین جون به جونشون بشه ولی ۱ گرم از طلاشون کم نشه ولی به نظرم اگه میترسی فوییا داری و این که تو بیمارستان دولتیواقعا پدرتو درمیارن بفروش برو خصوصی بعدا پول دستتاومد میخوری نیومدم فدای سرت صدقه سری نی نیت بابا 

مگه کسایی که سزارین میرم بعدش درد پریودی دارن

بعلهه  ..طبیعی درواقع چون باز میکنه دیگه هرچی سر راهه 😆 اوکی میشه دیگه بعدش درد پریودی برطرف میشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست