2777
2789
اره هست ولی همه مثل هم نیستن که

پول ادمو خیلییی وسوسه میکنع

ممکنه منم باشم رشوه رو قبول کنم اون لحظه

مگه دیگه چی بشه یکی دوتا ادم خوب پیدا شه

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ماما شخصی بگیری هر ساعتی ک بخوای زایمان کنی بیاد ۳۵_۴۰ولی ماما اینجا ک شیفت هستن و زایمان میکنن ...

عه چه خوب. بعد حقوقشون تو بیمارستان نیمه خصوصی و دولتی متفاوته؟ 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

پول ادمو خیلییی وسوسه میکنعممکنه منم باشم رشوه رو قبول کنم اون لحظهمگه دیگه چی بشه یکی دوتا ادم خوب ...

االان قاضی ممکنه رشوه بگیره 

دکتر زیر میزی میگیره تو هرصنفی هست

اخه از وضع مالیشون معمولیه

اها من قضیه رو برعکس متوجه شدم😁

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
شما اتاق عمل خوندیدبه نظرتون نسبت به پرستاری بهتره؟من خودم امسال پرستاری اوردم ولی خب نرفتم

بهتر ک بستگی به شرایطط داره از لحاظ روحی خیلی تحت تاثیری از لحاظ خستگی هم همینطور ی وقتایی ی عمل ی ساعت زایمان داری ی وقتایی عمل چندین ساعت 

ولی بنظرم اگر روحیه داری برو چون فضاش یکم سنگین

االان قاضی ممکنه رشوه بگیره دکتر زیر میزی میگیره تو هرصنفی هست

من خالم زایمان اورژانسی داشت دکترش گفت تا زیر میزی ندین زایمان نمیکنم

۱۵ تومن زیر میزی دادن

بستگی به ذات و انصاف داره

والا تجربه من نشون داده اغلب رشوه میگیرن و مغازه دارها هم همشون با رضایت کامل این پول رو میدن مامور ممیزی اگر رشوه نگیره اصلا سر این کار نمیزارن بمونه 

مثلا یک مغازه دار معمولی که دوست شوهرم هست درآمدش هم بالا نیست  رو مالیات براش بریدن هفتصد میلیون بعد مامور ممیزی اومد کرد زیر صد تومن 

خوب همون مغازه دار چقدر خوشحال شد یک سکه تمام هم بهش داد 

من خالم زایمان اورژانسی داشت دکترش گفت تا زیر میزی ندین زایمان نمیکنم۱۵ تومن زیر میزی دادن

دقیقا خدا به همچین آدمایی لعنت کنه بابای من تو بانکه میگفت رییسمون وام میداد بعدش گوسفند و اینجور چیزا می‌گرفت 

عه چه خوب. بعد حقوقشون تو بیمارستان نیمه خصوصی و دولتی متفاوته؟

دولتی ک زیر ۲۰ تومن بدون دفترچه بیمه ک باشی رایگان کلا 

اره خیلییییی فرق داره خب بیمارستانی ک من هستم شبی ۷تومن فقط پول تخت میگیره معلوم بالاتر درصد حقوقش

دقیقا خدا به همچین آدمایی لعنت کنه بابای من تو بانکه میگفت رییسمون وام میداد بعدش گوسفند و اینجور چی ...

کل دنیا همینه

واقعا خدا رحم کنه🤕

کآرمند بانک محاله اسنپ کار کنه

خودمون هم تعجب کردیم. کارمند یکی از شعبات بانک توسعه عصر شمال بابل بودن بنده خدا. اصلا ماشینشون هم حتی بدرد نمیخورد یه ماشین کهنه نیاز به تعمیر 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار