2777
2789
عنوان

وام فرزند آوری میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارع فقط برای وام🤣🤣🤣 من ماهی ۴۰تومن حقوق خودمه فقط یه چک دارم خواستم پاس کنم پولم کم بود گفتم ببین ...

دوستم فرزندِ سومشو به دنیا اورده ۱۲۰ ملیون بهش دادن

شما فرزنده چندمه و چقد دادن؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اره والا ۴۵تومن چیع بخاطرش بچه بیاریم 😘

فک نمیکنن ک همینطور یحرفی میزنن

سلامت باشی بچتون💚

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
کافینت بری بگو میخوام سریع اسمم دربیاد با ربات برات انجام میدن میفتی جلو چندروزه اسمت درمیادهزینشم س ...

الان رو‌ نوبتم قبل عید اسممون در میاد همین ماه 

میگم نگیریم بزاریم بعد عید مشکلی ندارع؟یا باید دوباره ثبت نام کنیم

الان رو‌ نوبتم قبل عید اسممون در میاد همین ماه میگم نگیریم بزاریم بعد عید مشکلی ندارع؟یا باید دوبار ...

ن دیگ اگ اسمت دراومد اقدام نکنی حذف میشی از نوبت بانک دوباره باید از اول بری تو صف ثبتنام

منم کافینت بهم گفت اضاف شدی مبلغو مطمئن شو اول

ولی خب شنیدم کلا دیگ تواین سال وامو نمیدن همه افتادن برا سال جدید

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
کم میاری حرف از عضویت بزن من از98اینجام😊نریپ چون دیگه ن جواب تو امثالت میدم

معلومه کی کم اورده دقت کن ببین چند نفر سرزنشت کردن..

تمایلم ندارم باامثالت تبادل نظر کنم 

دوستم فرزندِ سومشو به دنیا اورده ۱۲۰ ملیون بهش دادنشما فرزنده چندمه و چقد دادن؟

من هنوز ندادن نمیدونم چون دومیه ۸۰بدن فک کنم شوهرم نرفت دنبال کاراش زودتر بگیریم چون ما از برج۳نوشتیم الان۷ماهه 

ن دیگ اگ اسمت دراومد اقدام نکنی حذف میشی از نوبت بانک دوباره باید از اول بری تو صف ثبتناممنم کافینت ...

پس بهمون ندن امسال بیوفته سال بعد بیشتر میشه یا  نرخ امسالمو میزنن؟